RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#57953  Szerző: akos9277

best írta:
akos9277 írta:
Cicoo írta: És az ő nevükben pályáztatok? Mondjuk nem értem, hogy a TV miért számít.. :(
Én sem értem miért számít... de tény,hogy itt nagyon elrontottuk, ezt anno írtam is.
És neten most mizu? Mikor jöttök vissza?
Annyit tudok, hogy elég rossz egyedül stúdiót felújítani...; Illetve abban a tudatban, hogy még 1 évig tuti csak net. De amint kész lesz egy színvonalas stúdió , ( max 1-2 hét ) elindulunk. Adásvezérlőt most programozom újra éppen. Reméljük a legjobbakat.
 #57952  Szerző: best

akos9277 írta:
Cicoo írta: És az ő nevükben pályáztatok? Mondjuk nem értem, hogy a TV miért számít.. :(
Én sem értem miért számít... de tény,hogy itt nagyon elrontottuk, ezt anno írtam is.
És neten most mizu? Mikor jöttök vissza?
 #57951  Szerző: akos9277

#57949  Szerző: Cicoo

akos9277 írta:
Cicoo írta:
mimi írta: A körzeti és helyi műsorszolgáltató a műsorszolgáltatásának vételkörzetébe eső más körzeti vagy helyi műsorszolgáltatást végző vállalkozásban - a (2) bekezdésben foglaltak kivételével - befolyásoló részesedést nem szerezhet.

ennyi
Magyarul van már a környéken rádiója, és a két vételkörzet több, mint 20%-ban egyezik?
Konkrétan a BTV Nonprofit Kft. üzemelteti a helyi TV-t...
És az ő nevükben pályáztatok? Mondjuk nem értem, hogy a TV miért számít.. :(
 #57948  Szerző: akos9277

Cicoo írta:
mimi írta: A körzeti és helyi műsorszolgáltató a műsorszolgáltatásának vételkörzetébe eső más körzeti vagy helyi műsorszolgáltatást végző vállalkozásban - a (2) bekezdésben foglaltak kivételével - befolyásoló részesedést nem szerezhet.

ennyi
Magyarul van már a környéken rádiója, és a két vételkörzet több, mint 20%-ban egyezik?
Konkrétan a BTV Nonprofit Kft. üzemelteti a helyi TV-t...
 #57947  Szerző: Cicoo

ennyi
 #57935  Szerző: Cicoo

Pasa írta:Oktogon mellett kb. 100 méterre.
A következő saroknál konkrétan, tehát igen erősen VI. ker. :) Keresgéltem a térképen, és a 7. kerületben nem találtam Liszt Ferenc teret.
 #57888  Szerző: mimi

akos9277 írta:Tudom, hogy valszeg miért dobták vissza, de valaki lefordítaná magyarra?:D

III. A Médiatanács az alábbi pályázó pályázati ajánlatát a Pályázati Felhívás 3.4.1.1. b) pontja alapján alakilag érvénytelenné nyilvánította és visszautasította, tekintettel arra, hogy a pályázó a Pályázati Felhívás 2.4.1. pontja szerint érvénytelen Pályázati Ajánlatot nyújtott be, ugyanis a Pályázó az Rttv. 124. § (1) bekezdésében foglaltakba ütközik.
Rttv. = 1996. évi I. tv., ahol 124. § (1):
A körzeti és helyi műsorszolgáltató a műsorszolgáltatásának vételkörzetébe eső más körzeti vagy helyi műsorszolgáltatást végző vállalkozásban - a (2) bekezdésben foglaltak kivételével - befolyásoló részesedést nem szerezhet.

ennyi
 #57887  Szerző: LuciFerko

enyém meg
V. A Médiatanács az alábbi pályázók pályázati ajánlatát kizárta és visszautasította a pályázati felhívás 3.4.2.6. pont alapján, tekintettel arra, hogy a pályázók napi műsoridejének több mint 50 %-a nem az általuk kiválasztott cél, illetve célcsoport megvalósítására, szolgálatára irányul.
ezt meg könnyen be lehet magyarázni :punch: pedig részletesen leírtam, hogy melyik műsor miért irányul arra. Szerintem végig se olvasták :blush:
 #57886  Szerző: jimmer

Az alakliag érvénytelen magyarul formai hibás, tehát nem felel meg a kiírásnak. Keresd ki a pályázati felhívás említett pontját, és vesd össze a pályázatodban található résszel, abból kiderül mi volt a baj. Anélkül is senki sem fog tudni segíteni.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 164