RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#6731  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:Ez egy elég rendes hozzáállás a Tv2-től, hogy bemutatja a rabosított RTL-es riportert a Tényekben.
Külön kihangsúlyozzák, hogy az RTL Klub roportere.

Fordított esetben tuti nem rakta be volna az RTL a hírekbe.
Hát a tv2 már csak ilyen, gondolom most méginkább próbálnak az RTL alá tenni ahol csak tudnak, hisz sorra buknak meg az őszi szuperprodukcióik.
 #6728  Szerző: rsite1

Ez egy elég rendes hozzáállás a Tv2-től, hogy bemutatja a rabosított RTL-es riportert a Tényekben.
Külön kihangsúlyozzák, hogy az RTL Klub roportere.

Fordított esetben tuti nem rakta be volna az RTL a hírekbe.
 #5917  Szerző: mlaszlo

MikySoft írta:A magyar torrent oldalakon akár 5.1-es szinkronnal is le lehet tölteni a kedvenc sorozatokat. :mrgreen:
Ezt nem is tudtam, nem igazán vagyok otthon ebben a témában :)
 #5915  Szerző: rsite1

A magyar torrent oldalakon akár 5.1-es szinkronnal is le lehet tölteni a kedvenc sorozatokat. :mrgreen:
 #5894  Szerző: mlaszlo

téeszelnök írta: torrent rulez. a tévé egyetlen jövője az élő műsorokban van :)
És akkor mi lesz szegény kereskedelmi televíziókkal, ha majd senki sem nézi meg rajtuk a sorozatokat, mert mindenki megnézi előre? :D
Viccet félretéve, én megnézem eredeti szinkronnal és esetleg felirattal a filmeket és sorozatokat, de van néhány családtagom, aki szívesebben nézi szinkronosan a műsorokat és igazából nekik nem kedvez, hogy mostanában egyre későbbre tolódnak a kedvenc sorozataik.
 #5888  Szerző: t

mlaszlo írta:Jövő héttől meg az új műsor miatt még későbbre tolják az esti sorozatokat és filmeket :(
torrent rulez. a tévé egyetlen jövője az élő műsorokban van :)
 #5874  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Én láttam szar volt. Ismerős volt tapsolni, és élőbe is az volt. Pl a közönség nem hallotta Kernék mit mondanak, meg ilyen bakik..
Akkor tényleg nem maradtam le semmiről. Nekem már a műsor beharangozója sem volt szimpatikus, amikor a fellépők bemászkáltak mindenféle műsorok felvételeibe.
Jövő héttől meg az új műsor miatt még későbbre tolják az esti sorozatokat és filmeket :(
 #5872  Szerző: mlaszlo

téeszelnök írta: valószínűleg törölve lett az első hozzászólás, aztán így a tiéd lett első :)
Értem, végülis semmi probléma, csak meglepődtem, hogy hogy lettem én a topic szerzője :)
 #5857  Szerző: t

mlaszlo írta:Elnézést az OFF kérdésért, de mióta lettem én a TV2 topic szerzője? Én emlékeim szerint még nem nyitottam topicot vagy ennyire rossz a memóriám? :D
valószínűleg törölve lett az első hozzászólás, aztán így a tiéd lett első :)
 #5856  Szerző: Zoshi

Én láttam szar volt. Ismerős volt tapsolni, és élőbe is az volt. Pl a közönség nem hallotta Kernék mit mondanak, meg ilyen bakik..
  • 1
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 203