RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#58798  Szerző: Gabeedj

Itt csak jó műsorok buknak meg,szarok nem igen.Győzike is menne,ha nem találtak volna ki egy újabb Celebet vagy Celeb műsort.Egy mindent vagy semmit szerintem nem volt rossz játék és a legyen ön is milliomos sem.Mégis le lettek törölve,mert állítólag nézettségből vesztettek.Mónika Joshi nem szűnt volna meg,ha az Ortt nem szól bele a dologba,máig futnának:(
Barátok közt már unalom,bár én egyet sem láttam,csak mondták,akik rendszeresen nézik,de mégis fut és Kolosi mondta még 20 évig is elmehet,no de kinek hiányzik,hogy 20 év múlva is ezt nézzük este 8kor...
 #58735  Szerző: Mauro

Kép

Kép

Forrás:netboard RTL-s topik.
 #58734  Szerző: Mauro

Az tényleg jó műsor volt.
 #58728  Szerző: mlaszlo

steve írta:
Pasa írta:
Mauro írta:Úgy látszik németek szeretik ezek bírósági műsorokat. Mert legalább tíz éve mennek már.
Mindenhol más az ízlés. Nálunk nagyon hamar megbukott pl. a Leggyengébb láncszem, a BBC-n pedig a mai napig az egyik legnézettebb.
Azt ugye tudod, hogy miért? Nem tudom, belenéztél-e már a BBC-n abba a műsorba. (A 2-es csatornán adják.) Vesd össze a Magyarországon készült, Jakupcsekes borzalommal! A BBC-n very professional van felépítve a műsor, hozzáértő műsorvezetővel, nem unalmas celebekkel. És mennyivel jobb a díszletük is. Mondhatni Ég és Föld. Ha egy műsort normálisan csinálnak meg, az tud ütős lenni nagyon sok éven át. De ha egy kiégett, leszerepelt bohócot tesznek a műsor élére, akkor az nagy égés lesz.
Emlékeim szerint nálunk Máté Krisztina vezette és a maga módján szerintem elfogadható volt, persze valóban, az angol verzióval össze sem lehet hasonlítani, az ottani műsorvezetőnek nincs párja, ahogyan az emberek lelkébe tud gázolni a megjegyzéseivel :)
 #58725  Szerző: Pasa

Hát nem tudom, nekem nagyon hasonlít a magyarhoz. Én a BBC Entertainment-en láttam, gondolom, ez ugyanaz lehet.
 #58724  Szerző: steve

Pasa írta:
Mauro írta:Úgy látszik németek szeretik ezek bírósági műsorokat. Mert legalább tíz éve mennek már.
Mindenhol más az ízlés. Nálunk nagyon hamar megbukott pl. a Leggyengébb láncszem, a BBC-n pedig a mai napig az egyik legnézettebb.
Azt ugye tudod, hogy miért? Nem tudom, belenéztél-e már a BBC-n abba a műsorba. (A 2-es csatornán adják.) Vesd össze a Magyarországon készült, Jakupcsekes borzalommal! A BBC-n very professional van felépítve a műsor, hozzáértő műsorvezetővel, nem unalmas celebekkel. És mennyivel jobb a díszletük is. Mondhatni Ég és Föld. Ha egy műsort normálisan csinálnak meg, az tud ütős lenni nagyon sok éven át. De ha egy kiégett, leszerepelt bohócot tesznek a műsor élére, akkor az nagy égés lesz.
 #58713  Szerző: Pasa

#58697  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Nem csak abba jobbak hogy 16:9-esek. Ott Gyözikéhez hasonló szarokat nem mutogatnak.
Azért vannak ott is érdekes műsorok, pl. a Sat1-en a délutáni bírósági műsorok, majdnem ugyanaz megy az RTL-n is, Mónika show és Joshi Bharat féle műsorok, megrendezett dokumentumfilmek.
Győzike nincs, de hát kereskedelmi csatorna azt adja, amit megnéznek. Amint a Győzike show nézettsége esett, le is került a műsorról. Egy ideig érdekes volt, de aztán a nézők is beleuntak a hülyeségbe.
Jó de azért nem mindegy milyen arcok vannak ezekbe show-ba. Úgy látszik németek szeretik ezek bírósági műsorokat. Mert legalább tíz éve mennek már.
:)
 #58688  Szerző: mimi

Mauro írta:ontják magukból nyomorékká vált lelkük minden mocskát.
G*ci, besírok :lol: :lol: :lol:
 #58687  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Nem csak abba jobbak hogy 16:9-esek. Ott Gyözikéhez hasonló szarokat nem mutogatnak.
Azért vannak ott is érdekes műsorok, pl. a Sat1-en a délutáni bírósági műsorok, majdnem ugyanaz megy az RTL-n is, Mónika show és Joshi Bharat féle műsorok, megrendezett dokumentumfilmek.
Győzike nincs, de hát kereskedelmi csatorna azt adja, amit megnéznek. Amint a Győzike show nézettsége esett, le is került a műsorról. Egy ideig érdekes volt, de aztán a nézők is beleuntak a hülyeségbe.
  • 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 199