RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#58751  Szerző: LuciFerko

Snake írta:Honnan ad és mennyivel a 107,9 PRO??? Még a 90es kmnél is jött a 4es úton Szolnok előtt! Szolnokig pedig szünetmentes a vétel keleti irányból.
Bihar csúcs és 100kW elvileg.
 #58750  Szerző: Snake

Honnan ad és mennyivel a 107,9 PRO??? Még a 90es kmnél is jött a 4es úton Szolnok előtt! Szolnokig pedig szünetmentes a vétel keleti irányból.
 #58746  Szerző: LuciFerko

VR5000 írta:
LuciFerko írta:...Gárdony előtt az m7esen...
:question: :question: :question:
Az M7-es messze elkerüli Gárdonyt! :D
Az északon megy, Gárdony meg délen van. :twisted:
akkor nem tudom honnan jön :D akkor pákozd.
 #58743  Szerző: Ati7

Nem muskátli.
Az a legjobb benne, hogy: működik!, tényleg lök a kijelző mutatóján, nem is olyan keveset. ;)
 #58740  Szerző: VR5000

LuciFerko írta:...Gárdony előtt az m7esen...
:question: :question: :question:
Az M7-es messze elkerüli Gárdonyt! :D
Az északon megy, Gárdony meg délen van. :twisted:
 #58730  Szerző: Cicoo

Ati7 írta:rákötve a virágra.
DXmuskátli? :lol:

Én mondjuk a falat celluxoztam össze.
 #58726  Szerző: LuciFerko

a 90.2 mhz-en Gárdony előtt az m7esen több kilóméteren olyan 50 hz brumm van, hogy majdnem szétment a fejem tegnap. Mi lehet ez?
 #58705  Szerző: Szd96

15:30 körül mentem haza a Görögszőlő utcán (itt), és meglepődve tapasztaltam, hogy elég szépen jönnek a pestiek és az egri gold(?), gazdaság! :o (telefonnal a zsebemben!), sőt még a kab-hegyi petőfit is elcsíptem! :shock:
Majd csinálok egy normális scant :D
 #58696  Szerző: Ati7

A vételeim között szereplő gerincadók:
Szentes, Kiskőrös, Széchenyi-hegy, Kékes, Kab-hegy, Tokaj(halványan, ill. időjárásfüggő), Komádi, Misina-tető, néha: Szeged, Úzd is. :boldog:
 #58694  Szerző: Ati7

Oh, köszi szd, van benne munkám rendesen. :)
Szerintem is fölösleg oda a 93.6, ráadásul még nemrég indították a veszprémit, mikor ott a 102.3.
Még a rádióról annyit, hogy: a hangfalak eredeti kikímélt Videoton, új membránokkal, a sztereót én irányítom, + Dolby Sorround hangzás, ja, és balance. Még plusz hangolás erősség jelző az AFC-hez. 8-)
  • 1
  • 402
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 541