RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#58978  Szerző: Snake

Pasa írta:
Cicoo írta:Amúgy szerintem hadd legyen már egy olyan állami médium, ami a fiatalokhoz szól.
Ebben igazad van, azt én sem vitatom, hogy kell. A bajom az, hogy most a Petőfi nem a fiatalokhoz szól, hanem csak a fiatalok egy részéhez, tehát rétegrádió. Ja, és műsor sincs rajta...
Pasának az a baja h elvették tőle a kabarét :lol:
Amúgy teljesen jó a koncepció, számos üzletben ez szól. :roll:
 #58972  Szerző: Pasa

Cicoo írta:Amúgy szerintem hadd legyen már egy olyan állami médium, ami a fiatalokhoz szól.
Ebben igazad van, azt én sem vitatom, hogy kell. A bajom az, hogy most a Petőfi nem a fiatalokhoz szól, hanem csak a fiatalok egy részéhez, tehát rétegrádió. Ja, és műsor sincs rajta...
 #58967  Szerző: Cicoo

Pasa írta:Hagyjuk ezeket a méréseket, mert elég csekélyke közük van a valósághoz.
Most volt olyan mérés, ahol 15-90 volt a határ, de csak Bp.
Amúgy annyi közük van a valósághoz, hogy aminek nem mérnek valami nagy hallgatottságot, annak tényleg nincs. Ha valamit tömegesen hallgatnak, akkor biztos lehet találni a mintában is jópár hallgatót.. Amúgy meg tévedés, hogy a fiatalokat mérik. A kérdőívekre jórészt a nők válaszolnak meg a diplomások, a férfiak és az egszen fiatalok, 30 alatt, alig..

Amúgy szerintem hadd legyen már egy olyan állami médium, ami a fiatalokhoz szól. Se az ide tartozó TV csatornák közt nincs ilyen, se a másik 6 MR között.
 #58897  Szerző: Pasa

djlacee írta:De ha csak egy bizonyos réteg hallgatja, akkor az a réteg nagyobb mint az előző volt, mert a rádió hallgatottsága is mérhetővé vált.
Ja, persze, nagyobb lett. Vagyis inkább csak azokat mérik, akik most hallgatják, nincs benne a 15 alatti és 39 feletti korosztály (pl. a mesék, rádiójátékok, kabarék, sportműsorok közönsége). Hagyjuk ezeket a méréseket, mert elég csekélyke közük van a valósághoz.
 #58893  Szerző: Gabeedj

Nehéz lesz azt mondani,hogy lesz régi Petőfi és azt is,hogy marad a mostani.Szerintem teljesen új lesz és félő,hogy nem lesz az amire mindannyian várunk.Régit kár erőltetni,a mostanit meg finomítani kellene,nem törölni:(
Mr3 ahhoz már nem ártana hozzányúlni!!
 #58888  Szerző: Ati7

Nekem is bejön. ;)
 #58886  Szerző: Snake

Az a bizonyos réteg elég nagy lehet, a fiatalok nagy része hallgatja, vmennyire, én is. 1000x jobb mint a 3országos jellegű adó.
 #58885  Szerző: djlacee

De ha csak egy bizonyos réteg hallgatja, akkor az a réteg nagyobb mint az előző volt, mert a rádió hallgatottsága is mérhetővé vált.
 #58883  Szerző: Gyurii91

Pasa írta:
Gyurii91 írta:Hát, ha visszaáll megkockáztatom a mostani hallgatóság 95%-a nem fogja hallgatni (köztük én se).
Így igaz, viszont megkockáztatom, hogy az előző hallgatóság 95%-a meg hallgatni fogja (köztük én is).
Már megbeszéltük egy párszor, hogy a Petőfi jelenleg csak egy bizonyos - vékony - rétegnek szól, márpedig országos frekvencián rétegrádiót üzemeltetni pazarlás. Pláne közpénzből, amiben pl. az én pénzem is benne van, pedig nem kérdeztek meg, milyen rádiót csináljanak belőle.
Persze ne jöjjön vissza maradéktalanul a régi, de ezzel az újjal azért már kezdeni kellene valamit.
Oké, kozmetikázzák, de ne vegyék el a mostani zenéket. Vidéken egyetlen normális zenei rádió. Persze a 2000emberhez szóló legjobb lefedettségű MR3 marad ahogy van, pedig megkockáztatom azt kellene kicsit reformálni.
 #58881  Szerző: Pasa

Gyurii91 írta:Hát, ha visszaáll megkockáztatom a mostani hallgatóság 95%-a nem fogja hallgatni (köztük én se).
Így igaz, viszont megkockáztatom, hogy az előző hallgatóság 95%-a meg hallgatni fogja (köztük én is).
Már megbeszéltük egy párszor, hogy a Petőfi jelenleg csak egy bizonyos - vékony - rétegnek szól, márpedig országos frekvencián rétegrádiót üzemeltetni pazarlás. Pláne közpénzből, amiben pl. az én pénzem is benne van, pedig nem kérdeztek meg, milyen rádiót csináljanak belőle.
Persze ne jöjjön vissza maradéktalanul a régi, de ezzel az újjal azért már kezdeni kellene valamit.
  • 1
  • 533
  • 534
  • 535
  • 536
  • 537
  • 625