RADIOSITE Fórum

• Informatika

#59871  Szerző: mimi

$1000-ért van picimaci->pci átalakító, gondolom, annyira nem érdekel :)
 #59868  Szerző: donder

mimi írta:...
kár... :(
Nem csak ezt a tunert akartam volna használni...
Egyáltalán nincs ilyesfajta lehetőség/megoldás, vagy semmi?
 #59842  Szerző: mimi

donder írta:Van egy kérdésem:

Van olyan USB eszköz, amely külső PCI eszközöket tud futtatni?
Arra gondoltam, hogy a PCI DVB-T-s tuneremet szeretném esetlen máshol is használni, nem csak a porosodó szobában...
Vélemény, ötlet? :mellow:
Nem valószínű, esetleg picimaci csatlakozóra előfordulhat, de biztos vagyok benne, hogy olcsóbb, ha veszel a laptophoz egy usb-s tunert...
 #59835  Szerző: donder

Van egy kérdésem:

Van olyan USB eszköz, amely külső PCI eszközöket tud futtatni?
Arra gondoltam, hogy a PCI DVB-T-s tuneremet szeretném esetlen máshol is használni, nem csak a porosodó szobában...
Vélemény, ötlet? :mellow:
 #59366  Szerző: Pasa

Nálam semmi változás. Csak akkor jönnek a találatok, ha már entert nyomtam.
 #59347  Szerző: donder

az lehet, csak hogy Magyarországon (legalább is nekem) átirányítja először a google.co.hu-ra aztán a sima google.hu-ra ;)
 #59337  Szerző: Szd96

donder írta:Még jobban elbaszták a guglit... Most ha beírom a keresőbe hogy mit akarok, már egyből keresi... Meg se várja míg leírom... :|
ez a .com-on már így van legalább 2 hónapja... ;) :D
 #59334  Szerző: Cicoo

donder írta:Még jobban elbaszták a guglit... Most ha beírom a keresőbe hogy mit akarok, már egyből keresi... Meg se várja míg leírom... :|
Adott esetben gyorsíthatja a keresést, úgyhogy nem hülyeség, maximum csak neked szokatlan.
 #59333  Szerző: donder

Nem jó ez ami most van?
:shock: Ha mindig változtatnak valamit (gondolok itt a képkeresésre, most meg az index keresésre) akkor egyre szarabb lesz... :o
 #59327  Szerző: brain

Érdekes viszont, h a saját böngészőjuk (Chrome) alól még a régi a Google működik. Nálam csak firefox alatt váltott át erre az új keresőre. Amúgy nem rossz, csak szokatlan. Viszont lassan sztem már mindenhol ezt az élő keresős (rögtön keres, nem kell entert nyomni) funkciót fogják használni.
  • 1
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 330