Akkor nem csak nekem tűnt fel. Reggel meglepődtem, hogy ez nem szokott ennyire döngeni.

Gabeedj írta:Ebben kicsit igazad lehet,de a rádió is hozzátett ehhez!Cicoo nyomán:
Sajnos mi olyan Sláger rádiós és Rádió 1es keveréket szeretjük vagyis a többség.Egyik fele kívánságműsor áradatot Lágeros zenékkel ,a másik fele pedig mindig ugyanazt akarja hallgatni vagyis 1 órába,akár 3* is ,az adott dalt.Ki kell próbálni új dalokat Class megtette és máris a piacnak kedvezve szemétbe dobta az egészet.Csiszárnál csak csak akadnak érdekes dalok,de szigorúan csak ebben az időpontban.Class shop inkább hagyjuk.Azt hittem kipróbálnak discosabb dalokat és abból is a minőséget.Nem tették,Szombat este is nyomott zenéket kell hallgatni ,egy pár menő rádió 1es zenével vegyítve ...Ez nem nagy változás és nem hiszem,hogy mi ezt vártuk 2009 november 19től...Ennyi erővel maradhatott volna Danubius is,mert azt gondolom jobb volt,pedig ők sem voltak azok a színes rádióállomás
benjamin írta: Bocs arra céloztam hogy nem lesz mit hallgatniuk ezért elkezdik hallgatni az r1-et.Vagy leporolják az mp3 lejátszójukat, és vesznek bele egy új elemet..
lambda írta:Benji! Tényleg ne haragudj meg érte, de te gondolkodsz mielőtt hozzászólsz egy témához?Bocs arra céloztam hogy nem lesz mit hallgatniuk ezért elkezdik hallgatni az r1-et.
Az mr2 hallgatói csoportja nem hinném, hogy Lady Gagára lenne kíváncsi, és nagy részüknek szerintem fogalma sincs ki az a Bárány! Akinek mégis az persze magasról tesz rá!
Bocs az offért befejeztem!
Amikor a Class Fm képviselője ezt a kijelentését tette nyilván arra (is) utalt, hogy ők is elkezdenek játszani jónéhány mr2-n is forgó dalt, feltételezem olyanokat melyek még beleférnek a rádió repertoárjába!