RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#59801  Szerző: Gabeedj

Talán ezt ami itt van inkább bővítik minőségi zenékkel,nem pedig Lady Gagák és egyéb Bereczky Zolik vagy éppen Rihonyák és az R and B Faktorok lesznek előtérbe .Az Mr 2 Petőfi rádió maradjon egy minőségi zenei szolgáltató érdekes témákkal.A Kereskedelmi mocskot Rádió 1 vagy éppen Sláger rádió majmolással nem kellene ide behozni.Bár Koltay talán garancia lesz arra,hogy nem is lesz egy újabb szégyen a rádiózás történelmében.A két kereskedelmi sajnos nagyon az lett...
Egyébként nem tudom megfigyeltétek vagy csak nekem tűnt fel,hogy elég sok minőségi ,de könnyebb zenék jelentek meg a Petőfi rádióban .Ilyen pl Gary Barlow és Robie wiliems új zenéje
 #59796  Szerző: csokie

steve írta:Eléggé fura arcokat választottak vezetőknek a közmédiumok élére. Egyedül Ókovács Szilveszter jó választás. A Rádió élére Gazsó L. sokkal jobb lett volna. Remélem, ez a sok alter szenny csökkenni fog, és helyette ritkaságok, nem mainstream gagyik fognak szólni. És vessenek már véget ennek a one man rádiózásnak, mert ez már szégyen!
Nekem meg pont a One-Man rádiózás tetszik, nem a borosbocskorvoga duók.triók. A Magyar Rádió maradjon egy "komolyabb" csatorna; nem olyan, mint a kereskedelmiek.
 #59753  Szerző: steve

Eléggé fura arcokat választottak vezetőknek a közmédiumok élére. Egyedül Ókovács Szilveszter jó választás. A Rádió élére Gazsó L. sokkal jobb lett volna. Remélem, ez a sok alter szenny csökkenni fog, és helyette ritkaságok, nem mainstream gagyik fognak szólni. És vessenek már véget ennek a one man rádiózásnak, mert ez már szégyen!
 #59700  Szerző: pébégáz

A szöveges tartalom növelését úgy is meg tudják csinálni, hogy több reklámot adnak. Ez a legolcsóbb... :hehe:
 #59686  Szerző: Pasa

Nekem az a véleményem, hogy nem fogják túlzottan átalakítani a Petőfi Rádiót (azaz marad a fiataloké), csak több lesz benne a szöveges tartalom, ami nem is baj.
 #59683  Szerző: Gabeedj

Bárhogy lesz is,jó lenne ha maradna rádió ami hallgatható lesz ,mert sajnos országos szinten mr2 tud jobban lefoglalni,független attól,hogy nem vagyok alternatív beállítottságú ... :S
 #59676  Szerző: Ati7

Egy kérdés: Akkor mikorra várható, hogy a Petőfi és a Kossuth helyet cserél? Vagy esetleg erről szónincs?
 #59672  Szerző: egon2

Örülök,hogy marad továbbra is a zenei arculat,de milyen müsorokkal töltik meg a műsoridőt?És mikortól?
 #59669  Szerző: csokie

Ma már a fél7es híreknél csak Petőfi Rádiót mondtak be, de a szignálok maradtak a régiek.
  • 1
  • 529
  • 530
  • 531
  • 532
  • 533
  • 626