RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#60212  Szerző: Zoey

Én nem tagadom, hogy amikor Miskolcon rádiót hallgatok, gyakran hangolok a 103 Sztár FM-re, de azt a mai napig sem értem, hogy néhány alapvető dolgoknak miéret nem lehet normálisan utána járni.
Pl. szerintem nem csak én kapom fel azon a fejem, ha a hírekben azt mondják, a hőmérőnk +1 fokot mutat, noha Miskolcon éppen akkor -3 fok van, és esik a hó. Ilyen dolgoknak egyszerűen, kb. három kattintással utána lehetne nézni a neten.
Ja, hogy hétvégén lusták vagyunk két külön hírblokkot gyártani? Akkor még mindig ott járunk: minek is terjeszkedni más, messze lévő városokba? :hit:
 #59864  Szerző: PooLee

Akkor még mertek egyediek lenni, aztán jött a "NeoFM-effektus". Elkezdtek elRádió88asodni. Nem vált be. Újra átalakultak. Az sem. Újra. És azóta is ez van. Pedig az elején nagyon jók voltak, talán pont az volt a baj, hogy túl jók - és hazánkban nem értékelik az igazi jó dolgokat. Ami nekem kifejezetten tetszett, hogy bele mertek szólni élőben a mikrofonba, aminek köszönhetően hihetetlen jó hangulata volt minden egyes másodpercnek. A reggeli műsoruk lekörözte bármelyik országos programot. Az Ízirájder egy olyan műsor volt, amit sem azelőtt, sem azóta nem hallottam még sehol máshol. Az esti műsor tényleg interaktív volt... stb. stb. Most olyan, mint a helyi rádiók többsége, sablon, unalom. Sajnos.
 #59856  Szerző: galga

MolnarB!

Még egy kérdés, látom a szegema.hu-n hogy Bende Gábor ott volt a rendezvényeteken. Nem jön vissza rádiózni? A kezdeti pluszban volt. Nekem az volt az igazi, ütős zenék, jó műsorok. Mondjuk azóta is hallgatlak benneteket.
 #59824  Szerző: galga

Hello Molnarb!

Tök jó ez a kiscsaj aki most tolja Szegeden :) . Öröm hallgatni hazaúton. Sokat változott amióta kezdett, már nem olyan megilletődött 8-) . Szombat délelőtt is szoktam hallani, kellemes. Sok sikert neki, nekünk meg sok hallgatást.
 #59675  Szerző: Johnny

nyikolaj írta:Kicsit off:
De ki tehet arról,hogy ilyen helyzet alakult ki?
Csak is a helyi rádiós business nem?
Minden ellett adva...Nonstop,Gaga....
Vagy elég ha csak abból indulunk ki,hogy ha 100 évben egyszer nagy nehezen megsajnálja Miskolcot az ortt,akkor (mint most a 101.6)se pályázik senki...
Johnnyékon kívül.
Az a baj,hogy siránkozik mindenki itt Miskolcon,és közben senki nem tesz semmit.
Szegény a város...nem egyszerű fenntartania egy rádiót... Sztár Fm más, hálózatos könnyebben tud erőforrást jól kiaknázni. Több rádióba csinálják ugyan azt párhuzamosan.
Amugy tényleg csak siránkozunk, meg szaporítjuk a kisköz rádiókat :lol:
Riósgyőr, Avas, Szinva, Eper, Crazy, Csillagpont, Oxygen, FM1
8db
 #59671  Szerző: nyikolaj

Kicsit off:
De ki tehet arról,hogy ilyen helyzet alakult ki?
Csak is a helyi rádiós business nem?
Minden ellett adva...Nonstop,Gaga....
Vagy elég ha csak abból indulunk ki,hogy ha 100 évben egyszer nagy nehezen megsajnálja Miskolcot az ortt,akkor (mint most a 101.6)se pályázik senki...
Johnnyékon kívül.
Az a baj,hogy siránkozik mindenki itt Miskolcon,és közben senki nem tesz semmit.
 #59665  Szerző: molnarb

Tekintettel arra, hogy a Neo és a Class még veri, így símán leghallgatottabbnak nem mondhatja magát, így mivel elviekben helyi frekvencia, így ezért Miskolc leghallgatottabb helyi rádiója mert az előbb említett kettő után ő jön a sorban.
 #59661  Szerző: Johnny

nyikolaj írta:Miért nem az?De.
Jobb lenne,ha még mindig a régi Sztár fm lenne?Az miskolci volt ugyan,de a kutya se hallgatta.(sosem lett volna a leghallgatottabb a 103 mhz)
az, de nem helyi...amugy tényleg nincs vele baj, nulla helyi reklámmal 1 év alatt vezetőnek lenni...ez mutatja hogy mennyire gödörben van a miskolci rádiós piac
 #59646  Szerző: nyikolaj

Miért nem az?De.
Jobb lenne,ha még mindig a régi Sztár fm lenne?Az miskolci volt ugyan,de a kutya se hallgatta.(sosem lett volna a leghallgatottabb a 103 mhz)
 #59644  Szerző: Johnny

Szegedről bemondják hogy Miskolc leghallgatottabb Helyi rádiója...az kicsit dühítő.
:shoot:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 52