RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#60578  Szerző: Galaxy

Zsolt írta:Ez most egy ilyen kísérlet lesz itt, Magyarországon.
Európában még senki nem csinált olyat, hogy gój motorost nevezett ki alternatív rádió élére, de mi most ezt is kipróbáljuk. Hátha működik.
Kicsit azt érzem a hangvételből, mintha gond lenne az ember szabadidős tevékenysége a munkavégzése szempontjából, jól értem? és ha igen, akkor miért zavar ez bárkit is?
 #60571  Szerző: markfelt

Ati7 írta:Nem tudom, hogy ti hogyan álltok a "csoki dallal", de én falra mászok tőle!!! :gülü:
Belőlem furcsa érzéseket vált ki, nevetek és sírok is rajta. :D
Én kedvelem.
 #60569  Szerző: csokie

LuciFerko írta:yo rádióban az "Extra Percek"-ben mutatták be, olyan blokk ahol valami nagyon furcsa vagy gáz zenét bemutatnak :D
Akkor bemutathatnák ezt pl: http://www.youtube.com/watch?v=4niUivwHNzA
Ma reggel fél 6 körül is volt az MTV-n.
 #60568  Szerző: LuciFerko

yo rádióban az "Extra Percek"-ben mutatták be, olyan blokk ahol valami nagyon furcsa vagy gáz zenét bemutatnak :D
 #60564  Szerző: Ati7

Megy ám, de még mennyire :gülü2:
 #60562  Szerző: LuciFerko

az megy rendszeresen??? :gülü2: :gülü2: :gülü2:
 #60560  Szerző: Ati7

Nem tudom, hogy ti hogyan álltok a "csoki dallal", de én falra mászok tőle!!! :gülü:
 #60554  Szerző: LuciFerko

jó van egy gárdista haverom, aki meg deephouset hallgat meg djzik hobbiszinten :)
 #60548  Szerző: Zsolt

Ez most egy ilyen kísérlet lesz itt, Magyarországon.
Európában még senki nem csinált olyat, hogy gój motorost nevezett ki alternatív rádió élére, de mi most ezt is kipróbáljuk. Hátha működik.
 #60541  Szerző: Kiru

Ma reggel 7 ó tol hallgattam a Petőfit és jó kis zenék mentek rajta és jó volt a műsor is !Szerintem ha így maradna jövőre még hallgatható is lenne . :)
  • 1
  • 522
  • 523
  • 524
  • 525
  • 526
  • 627