RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#60869  Szerző: djlacee

LuciFerko írta:
djlacee írta:Megint hogy a búbánatba lehet Kópházán (~5km) 9 fokkal melegebb?????
nem kalibrálódott el a mérőállomás?
Szerintem nem, mert Kópházától kb 15km-re is -2°C van
 #60868  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Megint hogy a búbánatba lehet Kópházán (~5km) 9 fokkal melegebb?????
nem kalibrálódott el a mérőállomás?
 #60867  Szerző: djlacee

Megint hogy a búbánatba lehet Kópházán (~5km) 9 fokkal melegebb?????
 #60834  Szerző: donder

LuciFerko írta:6:30
Kép
:gülü2:
ha mostilyen, milyen lesz január közepén? elviekben akkorvan a leghidegebb... :ninja:
 #60817  Szerző: LuciFerko

6:30
Kép
:gülü2:
 #60812  Szerző: Pasa

Ma éjjeli minimum itt mifelénk -14,5 fok volt. :o
 #60778  Szerző: LuciFerko

Kép

csöppet hűs van.
 #60777  Szerző: djlacee

perpill -12,5°C két hőmérőm szerint is, kőkemény.
 #60134  Szerző: LuciFerko

csöppet hűs lett.
 #60129  Szerző: Pasa

Attis írta:Nyáron sokat olvastam az idokep.hu-n a fórumot, ahol nagyon örültek a viharoknak, meg a felhőszakadásoknak, most meg a hónak.
Én naponta olvasom, észlelni is szoktam, de már nekem is tele van a csomagom ezekkel az "őrültekkel". Legyen vihar, felhőszakadás, 50 centi hó, hideg, meleg, csak normális idő ne legyen szerintük. Az, hogy emberek százezrei kerülnek a kulturált létezés szélére, nem számít. Hobbiból nem kéne másnak rosszat kívánni. Nekem speciel - a munkámból kiindulva - nagyon nem hiányzik a kemény tél, de ha néha bejön, elfogadom. De ne legyen már állandóan "rendkívüli időjárás". Itt mifelénk időnként eshet nagyobb hó, nyáron előfordulhat akár 38 fok is, de ezek a jelenségek ne legyenek általánosak, mert az semmilyen szempontból nem lenne jó. Idén legalább a Mikulásnak nem volt gondja, csúszott a szán simán...
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 209