Ebben nincs semmi,ha megnézünk valamit,de függővé ne váljunk és ez a lényege.Mega kontra X faktor,nálam a műsorok végére jobban tetszett a Megasztár mint az X faktor.Szervezettebb volt,mutatták a részeredményeket és valóban, most végre két erős embert hagytak a végére,akik jobban muzsikáltak,mint az új Kozsó a Retek klubbon Vastagéknak nagy hátszele lehet és az egyetem diákjai egy sikeres vizsgáért vagy gázsiért voltak az aulában,mert apuci ezt is elintézte.Abban igazatok van nem számít a tehetség ,a retek klubnak az a fontos kiből tud több pénzt csinálni.Olyan ember mit keres egy tehetségkutatóban,aki volt a barátok köztben és a popdarálóban.Annak van ismeretsége és nincs szüksége ilyesmire,hogy felkapják..Nem értem ...Egy biztos a retek klubnak VASTAG bőr van a pofáján:)
Zsolt írta:Én ezt a topic-ot legszívesebben lezárnám. És akkor legalább nem derülne ki rólatok, hogy ti ezeket a műsorokat nézitek.Én inkább csak hallgatom a TV-t, a VV-ről meg csak az internetes cikkeket olvasom el. De ha gáznak vagyunk nyilvánítva azáltal, hogy úgy mondunk véleményt valamiről, hogy előbb megnézzük, vagy legalább utánaolvasunk, akkor szerintem a többiek nevében is vállalhatom, hogy igen, azok vagyunk.