RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#60973  Szerző: Snake

Vmit mondani kellett most... aztán az emberek meg elhiszik. kész ez így van rendjén.
 #60965  Szerző: tomee

Dani írta:http://www.roxy.hu/Hirek/Roxy_Radio3.html
Tudom, hogy utólag könnyű okoskodni, de ha ezzel a problémával küzdenek már évek óta, amit tudunk, miért most kezdenek el komolyabban lobbizni az ügyben?! Miért kellett ehhez megvárni, hogy lekapcsolással fenyegessék őket?
És ehelyett miért a folyamatos részletfizetéssel bíbelődtek, mikor józan paraszti ésszel is megállapítható volt, hogy nem tudták volna törleszteni a jövőben sem?

Ha január 1-től megszűnik a fellebbezési lehetőség, ami még másfél hét, hogy akarják jogi útra terelni a dolgot? Mi a realitása annak, hogy a jövőre nézve még lehetnek terveik? Nem késtek el ezzel kissé?

Ha bárki jóérzését megsértettem, elnézést érte, de tényleg nem értem.
 #60918  Szerző: Cicoo

tomee írta:Évek óta csak a töketlenkedés megy, ha van valami, ami ennek a rádiónak az ellensége, az pont saját maga.
Ezt ennél szebben meg se lehet fogalmazni.
 #60911  Szerző: Snake

Az amcsik b*szták szét 2004 novembertől.
Wodlinger a házaspár neve, az öreg annyira ért rádiózáshoz, h katona volt.
2007ben elindult vmi de nem sikerült véghez vinni. Azóta sem éri el a színvonalat.
 #60910  Szerző: markfelt

zsombor írta:Nem azt vitattam, hogy megszűnik e vagy sem, hanem hogy a cikkben nem igaz az állítás, miszerint a rádió egy videóval búcsúzik, mert az nem erre vonatkozik!!!!!!
Csak egy kicsit tessék a dolgok mögé látni és máris összeáll a kép.

Tisztelettel.
 #60909  Szerző: krisz83

tomee írta:Egyrészt rohadt gusztustalannak tartom, hogy ezt az egész hype-ot a szilveszteri bulijukhoz használják fel, nem tudok mást feltételezni mint, hogy ez csak a hallgatók utolsó megpumpolására irányul.

Másrészt a sztorit mindenki ismeri, ha ki is fizeti a jézuska a 100 millás tartozást, akkor még ott van a jövő évi pályázat, amit borítékolható, h elbuknak. Az NMHH-val sem idilli a viszony.

Harmadrészt, felfoghatatlan a hozzáállás. Tény, hogy frekvenciáért irreális összeget kell fizetni, de ne állítsák már be úgy, hogy a rádiót ez tette tönkre. Évek óta csak a töketlenkedés megy, ha van valami, ami ennek a rádiónak az ellensége, az pont saját maga.

A konkurenciát is lehet fikkantani, de a R1 szinte ugyanazokkal az emberekkel piacvezető most, akikkel a Roxy 2002-ben volt, ez azért elgondolkodtató. Ha a kupi nem megy...
Valószínű... :lol: Ettől áll majd egyenesbe a kassza... :lol:
A szilveszteri buli, már az ítélet előtt lett leszervezve.
Azt meg inkább hagyjuk, hogy a Rádió1 piacvezető e, vagy csak Ők akarják így...
De az tény, hogy el lett cseszve ez a rádió már akkor, mikor a Titusz féle brigád kezébe került... Onnan már szinte lehetetlen volt visszahozni, gyors megindulás következett lefelé. :(
Én csak azt sajnálom, hogy majd megint egy okos kis politikai, vagy egyházi rádiót kapunk helyette, és nem valami hallgatható, fiataloknak szóló, klassz kis rádiót.
 #60903  Szerző: tomee

Egyrészt rohadt gusztustalannak tartom, hogy ezt az egész hype-ot a szilveszteri bulijukhoz használják fel, nem tudok mást feltételezni mint, hogy ez csak a hallgatók utolsó megpumpolására irányul.

Másrészt a sztorit mindenki ismeri, ha ki is fizeti a jézuska a 100 millás tartozást, akkor még ott van a jövő évi pályázat, amit borítékolható, h elbuknak. Az NMHH-val sem idilli a viszony.

Harmadrészt, felfoghatatlan a hozzáállás. Tény, hogy frekvenciáért irreális összeget kell fizetni, de ne állítsák már be úgy, hogy a rádiót ez tette tönkre. Évek óta csak a töketlenkedés megy, ha van valami, ami ennek a rádiónak az ellensége, az pont saját maga.

A konkurenciát is lehet fikkantani, de a R1 szinte ugyanazokkal az emberekkel piacvezető most, akikkel a Roxy 2002-ben volt, ez azért elgondolkodtató. Ha a kupi nem megy...
 #60901  Szerző: LuciFerko

Vazul néni nem tágít :gülü2:
 #60900  Szerző: krisz83

zsombor írta:Nem azt vitattam, hogy megszűnik e vagy sem, hanem hogy a cikkben nem igaz az állítás, miszerint a rádió egy videóval búcsúzik, mert az nem erre vonatkozik!!!!!!
Persze hogy nem arra vonatkozott az a video, meg a spot, de ezt már napok óta tudtuk... ;)
A cikk ezen részét én sem értettem.
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 333