Próbálok objektív lenni, és úgy hozzászólni a topikhoz. Én, amennyit hallottam a Klubrádióból, az alapján korrekt rádiónak találtam. A politikai műsorokban baloldali szemlélet, de ezzel nincs is semmi gond, abszolút szükség van ilyenre is, ez így egészséges. Hallottam párszor Bolgár György műsorából is hosszabb-rövidebb részeket, és azt tapasztaltam, hogy ha betelefonált valaki más szemléletű, azt is meghallgatták, kifejezetten kellemes vitát folytattak. Olyat is hallottam, amikor narancsos politikusokkal beszélt, és annyira jól megértették egymást, hogy nem is értem, hogy a parlamentben miért nem történik ez ugyanígy. Számos olyat is hallottam, amikor betelefonáltak mocskolódó hallgatók, és a műsorvezető csitította, gondolkodásra késztette, nem pedig bólogatni kezdett!!!
Ami pedig a nem-politikai műsorokat illeti, sok közülük nagyon hasznos, érdekes, és azokban én nem hallottam rejtett politikai üzeneteket, vagy bármi hasonlót.
Összefoglalva: a HírTV lehet, hogy a baloldaliaknak nem tetszik, ez pedig a másik oldalon lévőknek, végülis természetes. De ne akarjuk már kiirtani azt, amivel nem értünk egyet!