RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #61101  Szerző: Snake

Nemfogok magamtól elkezdeni politizálni, csak ha vki azthiszi h ő szarta az Eifel-tornyot, de ez nem is igazán politizálás volt, egyszerűen rosszindulatú vélemény ellentmondása. Hányszor találkoztatok velem a hírtv topikban vádaskodni? Ez a különbség.
 #61087  Szerző: csokie

De most őszintén (és ez abszolút egyik pártra sem vonatkozik): ha Téged egy másik valaki mindig csak mocskolna, olyanokat mondana, ami nem igaz Rólad, alaptalanul megvádol, és mindezt teszi mások előtt, akkor biztos vagyok benne, hogy Te sem szimpatizálnál vele.
Ekkora többséggel könnyebb nekik elintézni a dolgokat így. Ennyi.
 #61084  Szerző: PooLee

Próbálok objektív lenni, és úgy hozzászólni a topikhoz. Én, amennyit hallottam a Klubrádióból, az alapján korrekt rádiónak találtam. A politikai műsorokban baloldali szemlélet, de ezzel nincs is semmi gond, abszolút szükség van ilyenre is, ez így egészséges. Hallottam párszor Bolgár György műsorából is hosszabb-rövidebb részeket, és azt tapasztaltam, hogy ha betelefonált valaki más szemléletű, azt is meghallgatták, kifejezetten kellemes vitát folytattak. Olyat is hallottam, amikor narancsos politikusokkal beszélt, és annyira jól megértették egymást, hogy nem is értem, hogy a parlamentben miért nem történik ez ugyanígy. Számos olyat is hallottam, amikor betelefonáltak mocskolódó hallgatók, és a műsorvezető csitította, gondolkodásra késztette, nem pedig bólogatni kezdett!!!
Ami pedig a nem-politikai műsorokat illeti, sok közülük nagyon hasznos, érdekes, és azokban én nem hallottam rejtett politikai üzeneteket, vagy bármi hasonlót.
Összefoglalva: a HírTV lehet, hogy a baloldaliaknak nem tetszik, ez pedig a másik oldalon lévőknek, végülis természetes. De ne akarjuk már kiirtani azt, amivel nem értünk egyet!
 #61077  Szerző: Galaxy

csokie írta:Világos. Tehát akkor lehet politizálni csak objektív szemlélettel? :D
objektív szemlélettel... arra itt nem sokan képesek... tapasztaltuk... ezért nem lehet... a médiatörvényt meg a médiatanácsot tőlem aztán gyalázhatjátok ahogy akarjátok, de ha narancsot meg szegfűt dobáltok egymásra, akkor figyelmeztetünk moderálunk és tiltunk.
 #61075  Szerző: csokie

Világos. Tehát akkor lehet politizálni csak objektív szemlélettel? :D
 #61073  Szerző: LuciFerko

nem azzal van a baj, hogy kritizálva van a rendszer, hanem a hangnemmel.
 #61071  Szerző: csokie

Csak tudjátok az a szar, hogy politikai rádió topikba elkerülhetetlen a politizálás. Mégis mit vártatok, hogy majd a zenéket fogjuk megvitatni hogy milyenek szólnak akkor, amikor nem dumálnak?
 #61070  Szerző: Zsolt

steve írta:Elég egyértelmű volt, hogy Szalaiék nem írják alá, és helyesen is cselekedtek. Ugyanis emlékezzünk csak vissza, hogyan tudták a szoci-szdsz delegáltak megszavazni ennek a rádiónak a 92.9-et.
Örülök, hogy felemeled a hangod amikor valaki tisztességtelenül próbál magánat előnyt teremteni. De nem gondolod, hogy mikor Szalai Annamáriáék csak úgy lazán közlik, hogy a 92,9 pályázatán tulajdonképpen kit is szeretnének győztesként kihozni, az nem ugyanúgy az arconköpése a törvényeknek?
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 137