RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#6130  Szerző: Attis

Most lusta vagyok megszámolni, de az MR1 kb. 3-szor annyi frekiből se tud akkora területet lefedni, mint a Danubius 11-12-ből. Mert eleve a főadók (Pécs, Kab-hegy...) minimáis power-rel tolják, a kis helyi adók meg csak pár km-en belül jók. Értelmetlen az egész.
 #6127  Szerző: mg

Attis írta:De érdemes megnézni az MR1 hirdetéseit. Főleg, amin a frekik is fel vannak sorolva. Siófok 93,6 helyett 96,3-at írnak. Sopron és Barcs meg sincs említve. Komoly. Az egész MR1 FM-hálózata amúgyis egyenlő a nullával. Nem értem, miért nem tudták már már korábban (a Petőfi és Bartók nyugati URH-s indulásával egyidőben) megtervezni a frekiket. Most olyan, mint egy Rádió1, Mária-hálózat. Sok pici adó, csomó helyen alig fogható.
Útközben elég mókás hallgatni, ha csak FM vevő van nálad :) voltam múlt hétvégén Pécsett a szabadfrekis bulin, négy óra buszozás, engem meg a Kossuthon kívül más rádió nem tud lekötni, vadászgathattam rendesen. Visszafelé útra már be voltak programozva a frekik :D
Pécs 104.6, Szekszárd 99.0, Bácsalmás 95.0, Szeged 101.9 meg néhol Budapest 107.8-ból végülis ki lehet hozni a Pécs-Szeged utat, ebből kábé fél órát tett ki a teljes nélkülözés :) A bácsalmási adót nem értem, minek, ott van tőle max 20 km-re Csávoly tornyostul-mindenestül, rakták volna inkább oda picit nagyobb póverrel, egyből több értelme lenne, minthogy öt darab ötezres falunak ugat, amikor szórna még tíznek is, meg még Baja is becsúszna :)
 #6121  Szerző: Attis

De érdemes megnézni az MR1 hirdetéseit. Főleg, amin a frekik is fel vannak sorolva. Siófok 93,6 helyett 96,3-at írnak. Sopron és Barcs meg sincs említve. Komoly. Az egész MR1 FM-hálózata amúgyis egyenlő a nullával. Nem értem, miért nem tudták már már korábban (a Petőfi és Bartók nyugati URH-s indulásával egyidőben) megtervezni a frekiket. Most olyan, mint egy Rádió1, Mária-hálózat. Sok pici adó, csomó helyen alig fogható.
 #6108  Szerző: rsite1

Ma a Tények után olyan volt, ja. Jó rövid.
 #6107  Szerző: Sz.

jeek írta:Én is láttam ma valamelyik csatornán, nem biztos, h a TréV2-n. Ilyen kék animációk voltak, meg a logo mozgott, hasonlóan, mint az MR2-s tv reklámban, alatta ment az MR1 jellegzetes zenéje és a station voice mondta: "MR1 Kossuth Rádió - A szavak ereje" Kb. 10mp-es reklám.
Az is olyan primitív lett akkor, mint az MR2-é...
Félnap alatt megcsinálták házon belül vmi videoszerkesztővel gondolom...
 #6106  Szerző: tomee87

Én is láttam ma valamelyik csatornán, nem biztos, h a TréV2-n. Ilyen kék animációk voltak, meg a logo mozgott, hasonlóan, mint az MR2-s tv reklámban, alatta ment az MR1 jellegzetes zenéje és a station voice mondta: "MR1 Kossuth Rádió - A szavak ereje" Kb. 10mp-es reklám.
 #6076  Szerző: djlacee

A minap a tv2 -n is láttam egy MR1 reklámot, pár másodperces volt
 #6075  Szerző: rsite1

Az RTV Részletes hátoldalán is mindig van MR1 Kossuthos hirdetés. Van is rajt baki (ami a plakáton is).
Mégpedig ugye van ott egy gép, amin az MR1.hu van megnyitva. Csakhogy a menü az a lila műsordobozhoz képest jobb oldalt van, nem pedig a bal oldalt.

Javítva.
 #6072  Szerző: Sz.

Valaki korábban ígérte, hogy rak fel fotót az új MR1 outdoor kampányról és úgy emlékszem nem tette meg, így hát megteszem én:
Kép
 #5952  Szerző: t

tök érdekes interjúk szoktak mostanában előfordulni olyan rádiósokkal, akik az 56-os forradalom idején csinálták a rádiót, ma az akkori adás egyik technikusa beszél, ajánlom majd visszahallgatásra a hangtárból, péntek 14 órás kezdéssel.
  • 1
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 167