Legalább nem lesz az, hogy lemaradok valami jóról (igaz megszokták ismételni..). 

Kiru írta:Már jó lesz ha jön a január mert ez a rengeteg régi film már nagyon unalmas amiket nyomatnak és a szilveszteri műsoruk meg már évek óta 0 !Nyugi, jövőre is ugyanezeket a filmremekeket láthatod majd... sőt szilveszterkor is a szokásos tartalom lesz. TV2-nél szintén ez a helyzet... ugyan nem néztem, de biztos vagyok benne, hogy ott lesz Bagi-Nacsa, IHM, saját gyártású dolgok, és Besenyő család, kis Sas kabaréval megfűszerezve. Az RTL Klubon pedig olyan filmek, vagy műsorok, amiknek köze nincs a szilveszterhez.
csokie írta:RTL és TV2-re gondolok. Eddig ezeken voltak.Ja bocs, elnéztem. Azokon tényleg nincs.
Pasa írta:RTL és TV2-re gondolok. Eddig ezeken voltak.csokie írta:Meg régen volt azért hogy gyertyát, fát, vagy koszorút raktak ki a kép valamelyik sarkába mint a királyi tv-k. De most meg egyik sem...Nem néztél tévét? Mindegyiken volt karácsonyi dekoráció.
csokie írta:Meg régen volt azért hogy gyertyát, fát, vagy koszorút raktak ki a kép valamelyik sarkába mint a királyi tv-k. De most meg egyik sem...Nem néztél tévét? Mindegyiken volt karácsonyi dekoráció.