RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#61846  Szerző: djlacee

Akkor ott az Alisca Rádió 1 stream
 #61845  Szerző: Rossco

de a stream az eléggé furán szól... :S :S
 #61840  Szerző: markfelt

benjamin írta:Nagyon jó ez a szilveszteri györke attila.
Valóban. :)
 #61837  Szerző: benjamin

Nagyon jó ez a szilveszteri györke attila.
 #61400  Szerző: Cicoo

Nem tudom, min lepődtök meg. Azt eddig is tudtuk, hogy tömegrádió, és nem az értelmiségieknek szól. Viszont elég sok embert elér, akiknek érdemes hirdetni. Szal ha kereskedelmi szempontból nézzük, akkor ez egy jó rádió, ha a hallgatók számából, akkor is, ha meg minőségileg, akkor az meg ízlés dolga, azzal meg nem lehet vitatkozni.
(A Facebook-os kommenteket nem mertem nagyobb számban olvasni. Elég volt nekem egyszer megnézni a Rise FM-es fórumot. Ugyanilyen PHPBB, mint ez, csak sokkal színesebbek a szövegek, és a top kommentelők tízezres nagyságrendben irkálnak. Gondolom, itt sem lehet másképp, a Rádió 1 esetében.)
 #61387  Szerző: Kiru

Hát igen vannak érdekes rádió hallgatók. :S
 #61334  Szerző: Gyurii91

Igen, szerintem a hallgatók 90%-a 8-18 éves aki gondol egyet, és mivel valami "mai" zene megy ott hagyja a rádió, és hallgatja napi szinten pár órát, vagy elég alap beállítottságú dolgozó emberek, akik rádióról annyit tudnak, hogy bekapcs., tekerd valamire, csak szóljon valami.

Ezt a facebook-ról szűröm le főképp, mivel látom a kommentelőket, illetve azok írásait: Ilyet szólt múltkor az egyik: "Ez nagyon jó volt, add már le MÉG EGYSZER!" Eh... :mellow:

Vagy, megy egy zene délután, akkor már éjfél óta ötödjére, de még kéri azt az 1 zenét amire Ő most rácuppant. Igaz, hogy már napi 5x ment, és előbb volt 10 perce, de nem fogja fel.. :X.:
 #61262  Szerző: Kiru

Csak hát egyre rosszabb lett. :x
 #61260  Szerző: csokie

Rádió 1 azért érdekes dolog, mert nem egy Class/Neo hogy csak alá kellett írni egy műsor szolgáltatási szerződést, és máris van egy országos lefedettségi hálózata, hanem egyenként épült fel azzá, amit ma láthatunk és hallhatunk. Szerintem így is 5 millió embert simán elér, az FM hálózatán.
Magyarországon semelyik másik rádió sem mondhatja el magáról, hogy egy ilyen hálózatot kiépített.
  • 1
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 482