RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#61550  Szerző: Kiru

Nem értem,hogy miért nem tudják már elfelejteni ezt a Sláger rádió arculatot?Nem volt jó rádió a Sláger ,nekem nem tetszett és a zenék se voltak jók .Én még reménykedek ,hogy januártól csak nem lesz már annyira slágeres mert ez nem jó!Nem jönnek rá a Neo vezetői,hogy nem jó irányvonalat követnek ?A hallgatottsági adatokból pedig minden kiderül és ha nem változtatnak akkor Class nagyon elfog húzni tőlük! :x Meg hallani olyanokat is,hogy anyagilag sincsenek a toppon pedig a technikájuk meg a szép stúdiójuk meg mindenük adott ,hogy a legjobbak lehessenek.
 #61544  Szerző: Gabeedj

Minden kiderül Január 1től,de kétlem,hogy a Sláger örökséget eldobnák néhány Petőfi rádiós dallamért és más zenékért és színes műsorokért :cry:
 #61502  Szerző: Kiru

Sok minden megváltozott itt .
 #61475  Szerző: Szelerailway

"Na ez egy nagyon jó tipp !De jó kis rádió lenne ha csak egy picit át venne e Petőfiből."

Erre azt tudom Neked mondani,hogy olvass vissza ebben a topikban úgy jó egy évvel és nézd meg milyen fogadtatása volt akkor a Neo-nak és az MR 2-s vonalnak!
 #61452  Szerző: Kiru

Gyurii91 írta:Ennek a rádiónak adok egy tippet!

Köztudott, hogy nagyon úgy fest, hogy Petőfi 70%-ban a régi lesz (sajnos)...

Neo átvehetné a szerepét, zenei repertoár, szerkesztés stb...

Igaz ez "áldozatokkal" járna, de szerintem Bochkor a népére mindent rá tud venni... :shock:
Na ez egy nagyon jó tipp !De jó kis rádió lenne ha csak egy picit át venne e Petőfiből. :)
 #61450  Szerző: Gyurii91

Cicoo írta:Gyurikám, ülj le, egyes. Nem lehet mindig variálni. A Roxy-nak is ez lett a veszte..
OFF: A R1-nek pedig most kellene Roxy-sodni... :boldog:
 #61449  Szerző: Cicoo

Gyurikám, ülj le, egyes. Nem lehet mindig variálni. A Roxy-nak is ez lett a veszte..
 #61448  Szerző: Gyurii91

Ennek a rádiónak adok egy tippet!

Köztudott, hogy nagyon úgy fest, hogy Petőfi 70%-ban a régi lesz (sajnos)...

Neo átvehetné a szerepét, zenei repertoár, szerkesztés stb...

Igaz ez "áldozatokkal" járna, de szerintem Bochkor a népére mindent rá tud venni... :shock:
 #61390  Szerző: Kiru

Tartom azt,hogy januártól változások lesznek itt zenében meg szerkesztésben meg mindenben. ;)
 #61377  Szerző: Gabeedj

Neo Sláger angyal ide vagy oda Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • 1
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 584