RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#61796  Szerző: djlacee

admin írta:Még egy kicsit.
:gülü2:
 #61788  Szerző: markfelt

mlaszlo írta:
zenefalo írta:
Snake írta:Nálam egyébként ugyanúgy 50dBvel ad mint az összes gellért adó, bár a szávától se vok messze.
Nálam is ugyanakkora kakaóval jön,mint előtte(hibátlan RDS),pedig Pest tőlem kb.70 km.
Nekem Budapesten a XI. kerületben gyengébbnek tűnt, épületeken belül sercegett olyan helyeken, ahol keddig nem volt ilyen gond.
Ugyanonnan ad. Még egy kicsit.
 #61785  Szerző: mlaszlo

zenefalo írta:
Snake írta:Nálam egyébként ugyanúgy 50dBvel ad mint az összes gellért adó, bár a szávától se vok messze.
Nálam is ugyanakkora kakaóval jön,mint előtte(hibátlan RDS),pedig Pest tőlem kb.70 km.
Nekem Budapesten a XI. kerületben gyengébbnek tűnt, épületeken belül sercegett olyan helyeken, ahol keddig nem volt ilyen gond.
 #61780  Szerző: zenefalo

#61777  Szerző: Snake

Nálam egyébként ugyanúgy 50dBvel ad mint az összes gellért adó, bár a szávától se vok messze.
 #61776  Szerző: steve

De jó, akkor ismét kezdődik a szappanopera? :D
Most a hatóság helyett majd az N-Joy-jal fognak harcolni?
Szánalmas egy banda, komolyan... Remélem, végleg eltakarodnak Pestről és sosem térnek vissza. Más rádiók fizetnek, mint a katona, ezek meg állandóan fizetés nélkül akarnak sugározni.
 #61774  Szerző: Snake

Mert lehet h onnan ad? :D
 #61771  Szerző: mlaszlo

Cicoo írta:Most szól.
Valóban, újra szól a Rise FM a 88,1-en, de nagyon gyengén, gondolom nem a Citadelláról megy.
Nagyjából hasonló, mint amikor a Száva utcából adott a Pont FM.
 #61767  Szerző: Cicoo

Most szól.
 #61763  Szerző: krisz83

zsombor írta: Hát mivel én is csak egy pár hozzászólásos, kezdő idióta vagyok, így én sem írok konkrétumokat, pedig két jóbarátom is a Rise-nál technikus...
Minden hamarossssan kiderül... :sealed: ;)
Még október végén volt egy ilyen hozzászólás.
Lehet, hogy volt benne valami??
  • 1
  • 222
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 470