RADIOSITE Fórum

• Ayudate Holding (DoQ, SportKlub)

#64485  Szerző: Roger

LuciFerko írta:Film+on újonnan elég elborult filmek vannak :)
Ezt már Én is észre vettem. Valamelyik nap este, mondom: "nézek egy kis filmpluszt", háborús filmnek indult, aztán kb. 15 perc után kezdett kiderülni, hogy valami pszichopata szörnyes/zombis film...21.00 kor ^^ :( :hit:

Jut eszembe, a Sorozat+ arculatváltásáról, nem készített valaki felvételt anno...? Szeretném az új arculatot látni, nekem fizetős csomagba van.

( Prizma TV - legalább az arculat jó :boldog: )
 #61975  Szerző: lali87

A román, cseh szabályozást nem ismerem, de biztos megengedőbb mint a magyar. Nem véletlenül ment el Csehországba az HBO. Az IKO csatornák sem véletlenül román bejegyzésűek és csak véletlenül foghatóak Magyarországon. :lol:
 #61954  Szerző: markfelt

Roger írta:COOL TV: Csak "nálam" van úgy, hogy magát a műsort alig hallani? -a reklámnál meg kiugrom az ablakon. Tudom, hogy ez egy bevett szokás, de nem ennyire aránytalanul szokott működni ez a műsor/reklám hangerő dolog.
A Film+-on is így van mától.

Az új magyar médiatörvény pont a mai naptól tiltja egyébként a hangos reklámblokkokat. Vicces - és a "mellékelt ábra" is mutatja -, hogy a szabályozás csak a magyar csatornák kb 10%-át érinti. :)
 #61949  Szerző: Roger

COOL TV: Csak "nálam" van úgy, hogy magát a műsort alig hallani? -a reklámnál meg kiugrom az ablakon. Tudom, hogy ez egy bevett szokás, de nem ennyire aránytalanul szokott működni ez a műsor/reklám hangerő dolog.
 #61816  Szerző: mlaszlo

Adásszünet több IKO csatornán január 4-én

Január 4-én 00:00-08:00 között (áram) karbantartási munkák miatt műsorszünet lesz több "RTL Klub közeli" csatornán.

A karbantartás idején nem lesz vehető a Cool, a Film+, Film+2, SportKlub, DoQ, Fishing&Hunting, Sorozat+, Prizma TV , Reflektor és Muzsika TV.
 #61031  Szerző: Kiru

Roger írta::o Most nézem a csatornakiosztásomat...és "meglepetten" látom, hogy a Sorozat+ külön fizetős csomagba került az MGM, Filmbox, Filmbox+, AXN Sc-Fi, AXN Crime csatornáival...csak nem értem, hogy miért? :X.: :gülü:
Ennek járj utána mert ez érdekes. :x
 #60987  Szerző: Roger

:o Most nézem a csatornakiosztásomat...és "meglepetten" látom, hogy a Sorozat+ külön fizetős csomagba került az MGM, Filmbox, Filmbox+, AXN Sc-Fi, AXN Crime csatornáival...csak nem értem, hogy miért? :X.: :gülü:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 43