RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#61956  Szerző: Gyurii91

Gabeedj írta:Költségcsökkentés .Inkább kicsit áldozni kellene a rádiónak önmagára,nem pedig mindenkit kirúgni és a Bumerángon kívül más lehetőséget nem meglátni.
Szerintem a NEO már rég fenéken billentette volna a Bumerángot, csak Bochkoréknak se büdös a pénz + a csürhe lázadna.. :sick:
 #61953  Szerző: Gabeedj

Költségcsökkentés .Inkább kicsit áldozni kellene a rádiónak önmagára,nem pedig mindenkit kirúgni és a Bumerángon kívül más lehetőséget nem meglátni.
 #61951  Szerző: Roger

admin írta:Látom itt mindenki sikeresen beleélte magát abba a teóriába, hogy mától egy új Neo FM veszi majd kezdetét.

Aztán most, hogy kiderült, hogy nem, mindenki várja a hétfőt. :)

Hadd legyek pesszimista / realista: én semmilyen "megújulástól" nem tartok, a ma hajnalban hallható műsor / zenei összeállítás a rádió eddigi legnagyobb szakmai kudarca volt és a most - Best által - hallott zenék valószínűleg a magyar óra jól megszokott elemei voltak.

Tudjátok min lepődnék meg? Ha ezen a frekvenciahálózaton pontosan 1 év múlva is az FM1 üzemeltetne rádiót...

Az meg, hogy a stáb legtehetségesebb műsorvezetője elköszön és megszűnik a Beugró +, nem értem miért kéne, hogy jelentsen bármilyen poztív változást is...
Ez utóbbi inkább felfogható egyfajta költségcsökkentésnek is. Varga Kata, ha tényleg megy akkor nagyon sajnálom, mert ő egy kiegyensúlyozott hang.
 #61946  Szerző: markfelt

Látom itt mindenki sikeresen beleélte magát abba a teóriába, hogy mától egy új Neo FM veszi majd kezdetét.

Aztán most, hogy kiderült, hogy nem, mindenki várja a hétfőt. :)

Hadd legyek pesszimista / realista: én semmilyen "megújulástól" nem tartok, a ma hajnalban hallható műsor / zenei összeállítás a rádió eddigi legnagyobb szakmai kudarca volt és a most - Best által - hallott zenék valószínűleg a magyar óra jól megszokott elemei voltak.

Tudjátok min lepődnék meg? Ha ezen a frekvenciahálózaton pontosan 1 év múlva is az FM1 üzemeltetne rádiót...

Az meg, hogy a stáb legtehetségesebb műsorvezetője elköszön és megszűnik a Beugró +, nem értem miért kéne, hogy jelentsen bármilyen poztív változást is...
 #61941  Szerző: Gabeedj

Először is Boldog új évet mindenkinek!
Valóban lehet hallani pici változást zenei téren,de ha csak halovány váltás csinálnak és marad a Sláger hagyaték,akkor nem sok jót nézek ki a Neoból.Ha vált és a fiatalos megszólalás mellé jó zenék,műsorok és műsorvezetők párosulnak ,akkor a Neo jó rádió lesz.Minden esélye meg van arra,hogy a Class kidobja a vezető pozícióból ,ha valóban váltanak ,akkor fogható lesz a dolog:)
 #61933  Szerző: best

Auguszt Bárió - A szerelem újra él
Kistehén - Jó Csávó a Markó
Irie Maffia - Bomboklaat

Lehet nem kell hétfőig várnunk a változásra, mert már elkezdődött a zenék átformálásával... Szerintem :)
 #61915  Szerző: Kiru

best írta:Múlt héten István Dani volt délutánonként,
jelen pillanatban pedig nincs műsorvezetés.
Sokkal másabb zenék mennek, mint eddig.
Mi lesz hétfőn? :) :D
Igen én is úgy vettem észre,hogy mintha másabb zenék mennének !Kíváncsian várom a hétfőt én is,hogy lesz e változás .
 #61911  Szerző: Gyurii91

ceve írta:
best írta:Sokkal másabb zenék mennek, mint eddig.
Nálam továbbra is Slágerrádiós limonádé zenék mennek. :vomit:
Lájk
 #61909  Szerző: ceve

best írta:Sokkal másabb zenék mennek, mint eddig.
Nálam továbbra is Slágerrádiós limonádé zenék mennek. :vomit:
 #61906  Szerző: best

Múlt héten István Dani volt délutánonként,
jelen pillanatban pedig nincs műsorvezetés.
Sokkal másabb zenék mennek, mint eddig.
Mi lesz hétfőn? :) :D
  • 1
  • 344
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 584