Remélem, hogy István Dani sincs már.
Álmok és tervek nélkül lehet élni, de nem érdemes...
Mipi írta:Hali! Múlt héten még úgy nézett ki hogy a NEO-n valami változás készül. Múlt héten volt utoljára a BEUGRÓ+ az is megszűnt. Varga Kata is elment. Végül kiderült hogy semmi változás nem történt csak elküldték őket. Azért írtam hogy a bumerángon kívül nincs sok műsor mivel pl ma reggel volt Bumeráng utána meg annyiból áll a nap hogy mindig van valami műsorvezető aki felkonferálja a következő zenét oszt ennyi. Meg este van Balázsy Panna fantasztikus esti műsora ami pont jó a fáradt autóvezetőknek hogy még jobban bealudjanak vezetés közben.Köszi, érdekes az biztos. A honlapon természetesen semmi változásról nincs szó, Varga Kata és a Beugró + is ugyanúgy szerepel. Nap közben kik vezettek műsort?
Zoey írta:Mipi írta:És nincs már a Bumerángon kívül más műsor.MICSODAAAAAA???!!??? Nem hallgattam hétvége óta a Neót, így nem tudom, milyen változások mentek végbe.![]()
Kifejtené valaki? Előre is köszönöm!
Zoey írta:Mipi írta:És nincs már a Bumerángon kívül más műsor.MICSODAAAAAA???!!??? Nem hallgattam hétvége óta a Neót, így nem tudom, milyen változások mentek végbe.![]()
Kifejtené valaki? Előre is köszönöm!
Mipi írta:És nincs már a Bumerángon kívül más műsor.MICSODAAAAAA???!!??? Nem hallgattam hétvége óta a Neót, így nem tudom, milyen változások mentek végbe.
benjamin írta:Történt változás:még rosszabb lett a bumeráng.Miért mikor volt jó ?