RADIOSITE Fórum

• Class FM

#62501  Szerző: Ati7

Tessék, itt a tanú!!! (moby67)
 #62499  Szerző: moby67

egyszer szerettem volna kérni valami számot, de azt mondták csak az általuk javasolt valami sz...t lehet. mondtam tartsák meg!...
 #62435  Szerző: Ati7

Szintén. :D
Nem is hallgatom,-amúgy.
Csak azt figyeltem meg és elég is belőle.
 #62434  Szerző: LuciFerko

én idegbajt kapok ettől már :gülü2:
 #62433  Szerző: Ati7

És még maxi annyit, hogy bemondja a szerzőt akitől szeretne egy számot,
nincs tovább.... :D
 #62427  Szerző: mlaszlo

Ez aztán kívánságműsor, konkrét kérést még nem hallottam, csak hogy "szeretnék kérni egy számot". :D
 #62321  Szerző: Cicoo

Dave1988 írta: Csak könyörgöm ne ítéljünk meg egy olyan műsort előre, amit még nem is hallottunk.
Egy top 40 műsortól nem kell sokat várni. Tény, hogy meg lehet csinálni érdekesre is, de valljuk be, eddig sem nagyon sziporkáztak a nagy és újító ötletekkel. Amúgy meg nekem a szép emlékű, '90-es évekbeli, Juventus-os top akárhány műsor ugrik be, már elve ettől a műsorötlettől, de az kapásból, és nem lepődnék meg, ha ez annak egy szinte tökéletes mása lenne. Nevezzetek rosszmájúnak, de szerintem csakis az általam dőlt betűvel szedett részek miatt indul a project.. :roll:
 #62319  Szerző: Dave1988

Gabeedj írta:Az hát!Nem lesz itt nagy változás.Hogy 40-es sorrendbe kerülnek az eddig játszott slágerek nem nagy változás.))
Ne ítélkezz előre. Észrevettem ezen a fórumon, hogy mindig mindenki mindent előre tud és azt is, hogy az csak rossz lehet. Én adnék neki egy esélyt, adjatok ti is és hogy ha utána sem tetszik a műsor, akkor lehet fikázni, úgyis olyan menő ez a tevékenyésg mostanában.
Csak könyörgöm ne ítéljünk meg egy olyan műsort előre, amit még nem is hallottunk.
 #62318  Szerző: Gabeedj

Az hát!Nem lesz itt nagy változás.Hogy 40-es sorrendbe kerülnek az eddig játszott slágerek nem nagy változás.))
 #62314  Szerző: Snake

Parasztvakítás.
  • 1
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 361
  • 510