RADIOSITE Fórum

• Class FM

#62645  Szerző: best

mlaszlo írta:Ha nem engedhetik meg maguknak, akkor inkább ne nevezzék kívánságműsornak vagy ne egész nap ez menjen. Legyen inkább csak zene vagy valami üzenő műsor. Annak semmi értelme, hogy egész nap azt hallani "ez a Class FM kívánságműsor", erre szinte mindegyik kérés "Sziasztok XY vagyok, szeretnék kérni egy számot". :gülü2:
Ne engem gyilkolj le, ezen a véleményen vagyok én is. :) Nálunk is sms, e-mail kérés van, és tényleg csak akkor nem játsszuk le, ha nincs meg, vagy nem fér bele az "arculatba" - szerintem ez így korrekt.
 #62601  Szerző: mlaszlo

best írta:Srácok, ebben nem tudom, mi az új :)
Országos kereskedelmi rádióknál nem engedhetik meg azt, hogy a hallgatók kérjenek számokat. Előre szerkesztett lista van, akár már hetekkel előre legenerálva. Ha kérni akarsz, kérsz egy "számot", ha nem érkezett mondjuk egy számhoz kérés, előveszik az archívumot: 1 felvételhez legalább 3 különböző kérés van rögzítve, mert amiket rotációban játszanak, biztos kérik.
Ha nem engedhetik meg maguknak, akkor inkább ne nevezzék kívánságműsornak vagy ne egész nap ez menjen. Legyen inkább csak zene vagy valami üzenő műsor. Annak semmi értelme, hogy egész nap azt hallani "ez a Class FM kívánságműsor", erre szinte mindegyik kérés "Sziasztok XY vagyok, szeretnék kérni egy számot". :gülü2:
 #62596  Szerző: benjamin

Az ilyen műsort inkább valami telefonpartynak kellene nevezni ahol a hallgatók küldenek rádión kersztül egy üzenetet a szerretteikenk/barátaiknak.
 #62593  Szerző: chab7

Én még nem hallgattam bele a műsorba, de ha úgy megy ahogy leírjátok, hogy valójában nem is lehet kívánni mert úgysem az megy akkor :shoot: :sick: :vomit: :wailing:

Akkor inkább ne is legyen ilyen jellegűműsor ha nem azt adják amit a hallgató kér. Hogy mik vannak manapság...
 #62582  Szerző: Kiru

Gabeedj írta:Unalom a köbön a kívánságműsor.Elvesztette hitelét ami régen volt.Törölni kellene vagy üzenet rögzítőzni .Legyen csak 2 óra,de abba beleférjen minden,akár ritka felvétel is.Napközben jobban örülnék egy normális értelmes adásnak,mint az Abaházi baromkodásának. Esti Jáksó hotról ne is beszéljünk,mert kifordul a gyomrom.. :vomit: A Class-t egy húzó rádió simán meg tudná verni,mert ez az adó kicsit Rádió1 egy kicsit Danubius és egy kicsit Petőfiről lopkodós is.Várom már,hogy a Neo felerősödik és valóban konkurenciája lesz ennek az adónak,mert addig úgy sem csinálnak semmit ,még nincs konkurencia,nem kényszeríti senki őket a változtatásra.
Teljesen egyetértek veled és ezért jók a városi kis rádiók mert ott amit kérsz sms ben azt le is játsszák !Nekem nem tetszik a Class mert amennyire verik ott magukat annyira nem jók! :x
 #62565  Szerző: moby67

:wailing: A kívánság műsor "műsör" csak amolyan töltsük el a müsöridőt valami sz... tipus. Semmi érdekes semmi újdonság. Ha vérbeli rádiósok lennének itt lehetne igazán felmérni miféle zenére fáj a foga a fogyasztónak.
Nem kell mindjárt le adni de össze lehetne állítani egy profi slágerlistát is.
Amit mondjuk a hétvégén le adnak.
A jáksó féle akármi is csak a kiadók :party: által fizetett töltelék.

Áronka biztos csak annyira lesz kreatív és önálló hogy azt mondja és játsza csak amit előre le írtak neki az apucik! :punch:
 #62550  Szerző: Gabeedj

Unalom a köbön a kívánságműsor.Elvesztette hitelét ami régen volt.Törölni kellene vagy üzenet rögzítőzni .Legyen csak 2 óra,de abba beleférjen minden,akár ritka felvétel is.Napközben jobban örülnék egy normális értelmes adásnak,mint az Abaházi baromkodásának. Esti Jáksó hotról ne is beszéljünk,mert kifordul a gyomrom.. :vomit: A Class-t egy húzó rádió simán meg tudná verni,mert ez az adó kicsit Rádió1 egy kicsit Danubius és egy kicsit Petőfiről lopkodós is.Várom már,hogy a Neo felerősödik és valóban konkurenciája lesz ennek az adónak,mert addig úgy sem csinálnak semmit ,még nincs konkurencia,nem kényszeríti senki őket a változtatásra.
 #62514  Szerző: Cicoo

Csak én érzem úgy, hogy ezt a kívánságműsoros szánalmaskodást el kéne törölni, mint "kötelező" műsorelem? Vagy menjen üzenetrögzítőről, mint anno, aztán ha épp azt tennék be rotációba amúgy is, akkor felkomfként lemegy felvételről a kérés. Hallottunk már ilyet, és valljuk be, még mindig kevésbé gáz, mint a "sajnos azt nem tudjuk lejátszani, de jöjjön ma huszadjára is a *tetszőleges slágerszám*".
 #62509  Szerző: Dave1988

Azért még ebben a Class hogy úgy mondjam elég "liberális". Ma én is hallottam és felkaptam a fejem, amikor egy csaj Gun's N Roses számot kért és nevetve le is játszották. A R1-nél ilyen biztos nem lenne. Tavaly kértek ott egy Michael Jackson számot, a halála után és azt mondta a műsorvezető, hogy Jackson helyett akkor hallgassuk meg Lady Gaga Bad Romance-t, ez nagyon megmaradt bennem. Szóval egy kereskedelmi rádióba ne számítsatok arra, hogyha alter zenét kérsz, le is fogják játszani. Ha esetleg leírnád, hogy mit szerettél volna hallani, akkor már jobban meg lehet ítélni, hogy belefér-e a kereskedelmi rádiók kínálatába. De szerintem nem lehetett mainstream szám, mert nem játszották le.
 #62507  Szerző: best

Srácok, ebben nem tudom, mi az új :)
Országos kereskedelmi rádióknál nem engedhetik meg azt, hogy a hallgatók kérjenek számokat. Előre szerkesztett lista van, akár már hetekkel előre legenerálva. Ha kérni akarsz, kérsz egy "számot", ha nem érkezett mondjuk egy számhoz kérés, előveszik az archívumot: 1 felvételhez legalább 3 különböző kérés van rögzítve, mert amiket rotációban játszanak, biztos kérik.
  • 1
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • 510