Csak tippelni tudok. A Roxy biztosan nem fog ideiglenes engedélyt kapni, mivel tartozásai vannak és ez kizáró ok. Ezzel talán a műsorvezetők is tisztában vannak és baromira nincsenek könnyű helyzetben.
fredi írta:Kibújva a Roxy nick alól:Szívemből szóltál.
Vicc az ami itt megy. Ez a fórum egy tökéletes kezdeményezés volt a szerkesztő részéről!
Ha nem hülyeségeket írogatnátok és adnátok az okos „gyereket” talán még ide is tévedne egy-két rádiós szakember, csak annak köszönhetően, hogy szétbarmoljátok messze nagy ívben elkerülik – inkább még olvasni sem olvassák.
Orrhang!
Egy kézen meg lehet számolni, hogy hány például rádiós technikai szakember van itthon – és nem azokra gondolok akik így hívják magukat. Van egy rakás dilettáns és van ez a néhány ember akik álmukból felébresztve is képesek „egy forrasztópisztollyal és két huzallal összerakni egy rádiót! – olyan kevesen vannak, hogy szerintem nem is alszanak soha….
De gondolom az összes többi szakember a TOP-on dolgozik!
Cicoo írta:Nyugi van... te legalább annyira offolsz a beírogatásoddal, mint amire köpködsz, szóval azt hiszem ezt megbeszéltük.orrhang írta:En nem esem abba a hibaba,hogy sajat magam ertekeljem,plane nem dicserem magam! Uh sajna a kerdesedre nem tudok valaszt adni.de sztem mar talalkoztunk,szoval te kepben lehetsz velem kapcsolatban...Szerintem meg van PÜ gomb.
orrhang írta:En nem esem abba a hibaba,hogy sajat magam ertekeljem,plane nem dicserem magam! Uh sajna a kerdesedre nem tudok valaszt adni.de sztem mar talalkoztunk,szoval te kepben lehetsz velem kapcsolatban...Szerintem meg van PÜ gomb.