RADIOSITE Fórum

• A rádiós piac

#64382  Szerző: mimi

csokie írta:Baján nincs Kossuth Rádió. 92.2-t megpályázhatnák oda, míg a többi talk rádió le nem csap a frekire.
A Kossuth nem pályázik, annak csak adnak frekit, ha épp van rá kedvük.
 #64381  Szerző: csokie

Baján nincs Kossuth Rádió. 92.2-t megpályázhatnák oda, míg a többi talk rádió le nem csap a frekire.
 #64360  Szerző: Szd96

Zoey írta:
Szd96 írta:A Sunshine diósgyőrben szépen szokott jönni
Na igen. Akiknek hiper-szuper gépezeteik vannak... ;)
Az mondjuk tény, hogy Diósgyőrben minden jön, de nekem ez nem jött ott sem.
Csak a hiperszuper gépezethez nincs normális antennám :D
Egyébként szerintem egész jó zenék, műsorok szoktak menni rajta.
 #64348  Szerző: donder

Debrecenben, botantennával, a város jobb helyein tisztán és érthetően venni.. :)
 #64331  Szerző: chab7

LuciFerko írta:Sunshine nem tudom mennyivel megy, de Téglás fele már kb semmit sem hallani belőle.
Itt még szobában bent jön szépen. (Nyugati fekvésű ablak is besegít, mert pl a Záhonyi Európa bent nem jön.)
 #64327  Szerző: Cicoo

csokie írta:Én a 97.6 Törökbálintra (810W ERP) leszek kíváncsi. Merthogy most is elég stabil a Radio *HEY* a 97.6-on. Nem lesz egy tiszta frekvencia, már most látom.
Lehet, hogy így próbálják "kinyomni" onnan.
 #64319  Szerző: mimi

Zoey írta:Ezt a kiemelt részt nem egészen értem. Mi lesz-e még három hónap múlva? Újabb frekvencia, amit megpályázhatnának?
Megnyerik-e további üzemeltetésre a jelenlegi frekvenciájukat vagy másikat; esetleg odatolják azt is a Lánchídnak...
 #64315  Szerző: Zoey

Szd96 írta:A Sunshine diósgyőrben szépen szokott jönni
Na igen. Akiknek hiper-szuper gépezeteik vannak... ;)
Az mondjuk tény, hogy Diósgyőrben minden jön, de nekem ez nem jött ott sem.
 #64313  Szerző: Szd96

A Sunshine diósgyőrben szépen szokott jönni
 #64303  Szerző: Zoey

mimi írta:
Zoey írta:
mimi írta:A lejáró frekiknek kéne az elsőnek lenniük...
Pl. ezekre gondolsz (tudom, van még vagy 50 másik)?

Budapest 89,5 MHz, Budapest 95,3 MHz, Budapest 96,4 MHz, Budapest 102,1 MHz, Budapest 103,9 MHz, Debrecen 95,0 MHz, Miskolc 96,3 MHz, Békés 94,4 MHz, Kecskemét 96,5 MHz, Kazincbarcika 95,9 MHz, Ózd 99,5 MHz
Például. Azokra, amiken most is működik egy-egy rádió, szeretnének például megkötni egy hosszabb távú szerződést, de nem tudják megmondani, három hónap múlva lesznek-e még.
Ezt a kiemelt részt nem egészen értem. Mi lesz-e még három hónap múlva? Újabb frekvencia, amit megpályázhatnának?

Amúgy a mai szóvivői nyilatkozatban a "nyolc lejáró frekvencia esetében döntött 60 napos ideiglenes médiaszolgáltatási szerződés megkötéséről" melyik 8 frekvencia volt? Mert erre nem tér ki a cikk.
  • 1
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 200