donder írta:Szerintetek mennyire érné meg üzemeltetni egy Vargáné és Tsa. (azaz noname) tápról üzemeltetni egy többtízezer forintos minőségi autórádiót??Tiszta horror![]()
Sajnos én voltam olyan"hülye" hogy ezt alkalmaztam, és nem érdeklődtem utánahogy milyen veszélyekkel járhat...
Az a nagy szerencsém hogy a rádióm ép és működik, de a táp felrobbant.
SzD írta:Én még el tudtam bőven olvasni hogy mi volt a moderálás előtt.csokie a Crazy FM topikban írta:Az normális, hogy vannak Globális moderátorok, de az ő munkájukat is az Admin végzi?Kicsit paradoxonnak érezném, ha off-olnék, ezért írom ide...
Engem az érdekelne inkább...
Adott esetben hidd el, hogy Mi is megtesszük a szükséges intézkedéseket. Azt nem tudom, mi volt a kimoderált szöveg, de nyilván jó ok volt rá. És az is nyilvánvaló, ha admin pont nincs itt, és valamelyik moderátor látja előbb, akkor ő végzi el a szükséges intézkedéseket. Szerintem egyértelmű, hogy ilyenkor nem vár senki a másikra, és ez annak az eredménye, hogy ki van itt előbb.
Hidd el, hogy adott esetben a Globális moderátorok is végzik a feladatukat.
csokie a Crazy FM topikban írta:Az normális, hogy vannak Globális moderátorok, de az ő munkájukat is az Admin végzi?Kicsit paradoxonnak érezném, ha off-olnék, ezért írom ide...
Engem az érdekelne inkább...
ropi21 írta:Ez a fórum nem a számítógépguruknak, hanem a rádiósoknak és a rádiózás iránt érdeklődőknek szól.admin írta:Ennyiből az miért nem probléma, hogy a fórum phpbb alapú és nem saját fejlesztésű php-s?az különösebben nem érdekel, és ha titeket sem zavar, hogy elvileg elég könnyen fel lehet törni, akkor falura jó ez kategória
a skin az már más kérdés, mert azt két kattintás telepíteni
egon2 írta:Sziasztok!Érdekes. Bár volt, ami érthetetlen volt számomra, a lényeget felfogtam, és nem túl biztató. Reménykedjünk a legjobbakban...
Egy cikket ajánlok figyelmetekbe,amelyet a Gazdasági Rádió weboldalán olvastam:
A növekedés délibábja után hiperinfláció fenyeget :http://gazdasagiradio.hu/cikk/59180/
Bízzunk benne,hogy nem így lesz.