RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#65004  Szerző: ceve

admin írta:
ceve írta:Póczik Bence?
Olvass vissza.
Varga Kata helyén rémlett új műsorvezető, de előbb konferálták fel 18h-tól Kalácska helyére.

Lehet hogy nem újdonság, de itt szerintem nem volt még szó róla. A rádiót meg nem hallgattam. :)
 #65003  Szerző: markfelt

ceve írta:Póczik Bence?
Olvass vissza.
 #65002  Szerző: ceve

Póczik Bence?
 #65001  Szerző: DWC

Simulator írta:Lett változás: sláger rádió v2.0 + TOP 40 30 év és 30 bpm különbséggel. Komolyan mondom, én minden rádiót meghallgatok, de ezt nehéz. Én még max 2 évet adok nekik és mennek a megszűnt rádió topicba ha nem kezdenek magukkal valamit.
Sose hallgatnak rám..
 #64997  Szerző: Simulator

Lett változás: sláger rádió v2.0 + TOP 40 30 év és 30 bpm különbséggel. Komolyan mondom, én minden rádiót meghallgatok, de ezt nehéz. Én még max 2 évet adok nekik és mennek a megszűnt rádió topicba ha nem kezdenek magukkal valamit.
 #64979  Szerző: Mipi

Ne már most nézem hogy a Streamstaton sincs rajta, meg nem is megy a NEO -nak a 192 kilobites csatornája. :(
 #64973  Szerző: nyikolaj

Én azóta köpök a Neo fm-re amióta nem küldték ki az ajándékomat :shoot:
1 percet se hallgatom! :x
 #64971  Szerző: markfelt

Aki már hónapok óta tűkön ülve várta a Neo-nál a változást, annak mondom, hogy mostantól fülelhet, mert elindul egy lassú folyamat, ha jól hallottam a madarakat.
 #64964  Szerző: Gyurii91

Tapasztalhattad, hogy ez a magyar színvonal. Amíg ennek a tr*gyának a megszűnése ellen polgárháborút szítanának, illetve a R1 jelenlegi formájában a leghallgatottabb adó, Én nem csodálkoznék. :( :x
 #64963  Szerző: steve

Hát gyerekek, most már értem, miért megy ez a sok fika hozzászólás a Bumerángról itt. Ma egy ismerőshöz ugrottam be a munkahelyére, ahol ez a műsor szólt a háttérben. Én komolyan csodálkozom azon, hogyan képesek ezt a mocskot emberek hallgatni. Évek óta nem hallgattam bele a múmiák műsorába, még a Slágeren csíptem el régebben egy-egy félmondatot. Ma, amikor hallottam kb egy teljes órányit belőle, úgy éreztem, hogy Bochkoréknál megállt az idő. Ugyanazok az effektek mennek már 15 éve, ugyanaz a gáz duma a közlekedési hírek előtt, hogy "az egyetlen interaktív hírblokk a magyar éterbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn", ugyanúgy Brian és Márta néni, ugyanaz a dadogós Bochkor és ugyanaz a süket és gagyi dumát nyomó Lali király és Voga. Hogyan tud megélni a magyar médiapiacon egy ennyire színvonaltalan, igénytelen reggeli műsor, érthetetlen számomra. Ez valami förtelem. Egy humoros megjegyzés sem hangzik el, és ugyanazok a klisék, bedek, effektek, szignálok, megszólalások mennek, miközben ott áll mögöttük egy 10 fős kreatív stáb. Ehhez képest a Béres egyedül tudott csinálni egy milliószor kreatívabb, viccesebb, színvonalasabb műsort. Mégis mi a fenéért kapják ezek a stábtagok a pénzüket?
  • 1
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330
  • 584