RADIOSITE Fórum

• Code FM - Miskolc - 88.7 MHz

#65407  Szerző: jimmer

Nos, ha végére értetek a mesének akkor leírok egy kis valóságot, ugyanis kíváncsi voltam.

délelőtt írtam egy negatív véleményt MEGMONDÓEMBÖR névvel az üzenőfalukra, amely meg is jelent, ám most jelen pillanatban már nincs ott, így alátámasztom a newjoel ellen felhozott vádat.

Ennyit erről.
 #65406  Szerző: newmjoel

hangya írta:Ha tudod,hogy én ki vagyok,hívjál fel.Ha nem tudod a számomat,a közösségi oldalon megtalálod.
Ez mind nem igaz,mert innen is,és a rádió oldaláról is eltűntek a negatív hosszászólások.
Ha nem lenne mindez igaz,akkor rámhagynád,és nem reagálnál rá.
Ha a negítv hozzászólás is számítani,nem lennének kitörölve.
Paranoiás vagy.
Maradjunk annyiban fel foglak hívni és megbeszéljük mi a baj. Bár én tudom de meghallgatlak szívesen.
Üdv
 #65404  Szerző: Andrew5

newmjoel írta:
Andrew5 írta:Lehet hülye vagyok de ez nekem magas.... ^^
Ha a hangya olyan okos amilyennek állítja magát akkor ő fogja érteni :D
Én arra gondoltam hogy minek ez ide? :(
 #65403  Szerző: newmjoel

hangya írta:Ha számít minden egyes hallgató véleménye,akkor miért van az ,hogy a negatív hozzászólások eltűntek az oldalról?
Vagy azok nem vélemények a számodra?
De jól mondod,a tücsök odébbáll és húzza a saját nótáját.
Így a crazy is odébb állhatna.Feleslegnek van.
Minden vélemény ott van az oldalon olvasd el kedves hangya.
Neked nem az oldallal, nem a rádióval hanem, konkrétan velem van bajod ezt én is tudom és te is.
De ott a Privi.
Jahh és a mesében a tücsök odébbáll és tudod miért?
Mert ha a hangya nem tudja felfogni amit mondott neki és tudod, okos enged szamár.....
üdv.
 #65401  Szerző: newmjoel

Andrew5 írta:Lehet hülye vagyok de ez nekem magas.... ^^
Ha a hangya olyan okos amilyennek állítja magát akkor ő fogja érteni :D
 #65397  Szerző: newmjoel

hangya írta:Van ötlet: valószínüleg mert nincs pénz rá,nemhogy karbantartani,fenntartani sincs pénz a weboldalra.
Ugyanúgy a rádiót fenntartani sincs pénz,mert nagyon süllyedőben van.

Kedves Johnny!

Nincs semmiféle anyagi probléma, sőt a frekvenciával sem kívánok kereskedni:)
Köszönöm az észrevételedet a weboldalal kapcsolatosan, minden kedves hallgató véleménye számít ez esetben a tiéd is mivel te is a hallgatók táborát erősíted.
Még egyszer köszi a véleményed. :lol:

Kedves Hangya!

Neked csak annyi az üzenetem, hogy a királynődet szolgáld ne mást! :D

Üdv.[/quote]
Oké,megértettem.
Az én királynőm Szalay Annamária.Így őt szolgálom. :party:
Hangya vagyok,nem titkolom.
Gondolom ismered a tücsök és a hangya meséjét,ahol a tücsök zenél,dorbézol,mulat.
Addíg a hangya szorgoskodik,gyűjtöget.
Majd a tücsöknek elfogy mindene,és megy jópofizni,koldulni a hangyához.
De a hangya nem foglalkozik vele.
Mert ő szorgalmas,és dolgos.
Így a tücsök ágrólszakadt lett.Ebben a mesében TE vagy a tücsök.
Üdv.[/quote]

A helyes a következő:

A hangya egy hatalomra éhes kis rovar aki a császár szeretne lenni
megpróbál mindent megtenni azért, hogy ő ülhessen abban a bizonyos székben
de mind hiába.
Tücsökkel találkozik egy szép napon, aki megpróbálja figyelmeztetni a hangyát, hogy rossz úton jár
és mennyen vissza szolgálja a királynőjét jobban jár és vegyen példát a társairól akik szorgosan dolgoznak és gyarapítják a hangya társadalmat.
A tücsök továbbáll és húzza saját nótáját.

A hangya te vagy a tücsök meg én :lol:
 #65393  Szerző: newmjoel

Johnny írta:
hangya írta:
Johnny írta:Arra van esetleg ötlete valakinek, hogy a weboldal miért nincs karbantartva?
Műsorvezetők szerintem fele se az ami ott van, viszont ha én ott lennék műsorvezető és látnám hogy még mindig nincs kitéve hogy ott dolgozom az bántana.
Egyébként az ex Express-ben volt ilyen...ment már egy éve de névjegykártyája meg semmije nem volt még senkinek.

Van ötlet: valószínüleg mert nincs pénz rá,nemhogy karbantartani,fenntartani sincs pénz a weboldalra.

3hónap működés után elég borzalmas ezt olvasni....remélem az illetékesek cáfolják. (akkora istencsászárok voltak még oktoberben...)
Kedves Johnny!

Nincs semmiféle anyagi probléma, sőt a frekvenciával sem kívánok kereskedni:)
Köszönöm az észrevételedet a weboldalal kapcsolatosan, minden kedves hallgató véleménye számít ez esetben a tiéd is mivel te is a hallgatók táborát erősíted.
Még egyszer köszi a véleményed. :lol:

Kedves Hangya!

Neked csak annyi az üzenetem, hogy a királynődet szolgáld ne mást! :D

Üdv.
 #65283  Szerző: Johnny

hangya írta:
Johnny írta:Arra van esetleg ötlete valakinek, hogy a weboldal miért nincs karbantartva?
Műsorvezetők szerintem fele se az ami ott van, viszont ha én ott lennék műsorvezető és látnám hogy még mindig nincs kitéve hogy ott dolgozom az bántana.
Egyébként az ex Express-ben volt ilyen...ment már egy éve de névjegykártyája meg semmije nem volt még senkinek.

Van ötlet: valószínüleg mert nincs pénz rá,nemhogy karbantartani,fenntartani sincs pénz a weboldalra.

3hónap működés után elég borzalmas ezt olvasni....remélem az illetékesek cáfolják. (akkora istencsászárok voltak még oktoberben...)
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 41