PooLee szia! Erősíts meg h nem ismerjük egymást! Mert törölni fognak. Leírtam egy jó sztorit. Esküszöm, hogy semmi sértő nem volt benne. Sőt mivel középsulis vagyok és drámatagozatos épp a rádió két megszólaló emberét elemeztük. A Dórát jónak minősítettük. Ágnessel volt némi - de elhanyagolható - gondunk. Ma gyakszin vagyok, így egész nap szól a rádió. Időnként be-bejelentkezem itt. Ez már az új médiatörvény, hogy egyszerűen törlik az embert? Vagy tán az a baj, hogy volt olyan javaslatunk a barátommal, hogy ha próbaadás, hát halljuk a "felhozatalt" és dönthessünk h kik legyenek a jövőben azok akiket hallgatunk. Még javaslatunk is volt, hogy legyen több dumcsi mindennapi élet, szerelem, szex, egészség, párválasztás, mit tom én, hogy miket írtunk mi, de akkor ezt összeszedtük.
Most még szmájlit sem teszek, nehogy megint töröljenek.
Még valamit nehezményeztünk, most mondják a többiek, hogy sajnáltunk Dórát, amiért egész nap dolgozik. De ez legyen az ő gondja. Ofőmnek is elküldöm ezt most, ő profi ebben, megtudom, hogy talál-e kivetni valót ebben.
Meg még írtam, hogy holnap matek doga.. De az sem lehet törlendő asszem.
Azt mondja az egyik vezetőnk itt, hogy az IP cím az igencsak szigorúan védett dolog.
Most még szmájlit sem teszek, nehogy megint töröljenek.
Még valamit nehezményeztünk, most mondják a többiek, hogy sajnáltunk Dórát, amiért egész nap dolgozik. De ez legyen az ő gondja. Ofőmnek is elküldöm ezt most, ő profi ebben, megtudom, hogy talál-e kivetni valót ebben.
Meg még írtam, hogy holnap matek doga.. De az sem lehet törlendő asszem.
Azt mondja az egyik vezetőnk itt, hogy az IP cím az igencsak szigorúan védett dolog.