MikySoft írta:Akkor szóljál légyszíves az illetékeseknek, hogy az m1 képével meg az RTL Klubbal csináljanak valamit, mert amit láttam 1 vagy 2 napja annál még a Digi TV is szebbet hány.
Mint majdnemhivatalos upc direct szerelő

MikySoft írta:Akkor szóljál légyszíves az illetékeseknek, hogy az m1 képével meg az RTL Klubbal csináljanak valamit, mert amit láttam 1 vagy 2 napja annál még a Digi TV is szebbet hány.
Mint majdnemhivatalos upc direct szerelő
MikySoft írta:http://radiosite.hu/download/csati/Ha nem probléma, akkor jelezném, hogy a Digi TV listájában van egy-két hiba. Náluk a magyar előfizetők nem nézhetik az MTV Europe, AXN Crime és AXN Sci-fi csatornákat, valamint a DOQ és a Sport Klub+ csak a kábelszolgáltatóknak van fenn, az előfizetők elől zárva van. A Budapest TV nincs fenn a Digi-n és már a Hálózat TV sem. A Music Max Adult pedig úgy tudom hogy felnőtt csatorna.
djlacee írta:Látva az avatarodat, csodálkozom hogy jeek még nem szólt beMint majdnemhivatalos upc direct szerelő had tegyem már ki.
MikySoft írta:Discovery Messenger...Ez van nekem is, de nem találtam olyat amivel ezt el lehet távolítani: