RADIOSITE Fórum

• Informatika

#66028  Szerző: djlacee

270Mbit -es? minek?
 #66021  Szerző: Mipi

Szd96 írta:Az SMC WBR14-G2 routerem után mit ajánlotok? :D
Ez a TP-Link TL-WR741ND tetszik a legjobban.kép róla
(ez az újabb)
20dBm max teljesítmény, 5dBi-s levehető antenna, panelharmadikra elég, nem? :D
extrém digitalban 6 rugó (a kép régi)
Vélemény, tapasztalat valakinek? :)
Előre is köszönöm! :)
Azt most ne vegyük figyelembe hogy melyik bolt -ot linkeltem be. Csak az ár miatt meg van róla kép.
Szóval én ezt ajánlom neked!

http://www.ebolt.hu/product221037_categ ... outer.html

Mint tudjuk a LINKSYS a CISCO leányvállalata. Otthoni felhasználóknak gyártja az eszközöket. Meg ott van rajta a CISCO logo. A másik hogy szerintem egy tipikus TP-Link szériahiba lehetett de én eddig két TP-Linket konfigoltam és az nem tetszett rajta hogy konfigurálás után újra kellet mindig indítani a routert. Na LINKSYS -nél ilyet nem kell. Olvasgatom a fórumokat különböző routerekről, és írják hogy szakadozik a net stb stb na én LINKSYS -nél ilyet még nem tapasztaltam. Nekem 5 éve van ez a típusú routerem http://www.ebolt.hu/product100868_categ ... mware.html
és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Könnyű a konfigurálása és neten elég sok infókat lehet találni ezekről a routerekről.

Röviden ennyi. Én ezt a márkát ajánlanám neked a másik meg hogy elég jó árban is vannak. Wifi -s routerekre ne sajnáld a pénzt. Neked is fontos hogy éjjel nappal működjön a neted. De rád bízom milyet akarsz venni. Ha netán szeretnél segítséget csak írj.
 #66015  Szerző: Szd96

Az SMC WBR14-G2 routerem után mit ajánlotok? :D
Ez a TP-Link TL-WR741ND tetszik a legjobban.kép róla
(ez az újabb)
20dBm max teljesítmény, 5dBi-s levehető antenna, panelharmadikra elég, nem? :D
extrém digitalban 6 rugó (a kép régi)
Vélemény, tapasztalat valakinek? :)
Előre is köszönöm! :)
 #65921  Szerző: donder

magyarán akkor Pentium4?
Már mindegy, fél órája vitték el tőlem.. :S
 #65916  Szerző: chab7

Nem a húzásra gondolok, hanem hogy pl adott az enyémben levő 1,8-as pentium, ami ha nem használok semmi erőforrás igénylőt akkor 800-on ketyeg, és csak akkor megy 1,8-ra ha kell a "kakaó". Mígy egy ugyanilyen Celeron végig 1,8-on menne ha kell ha nem. Ezáltal ha akksiról megy jobban merítené, többet is fogyasztana, melegebb is lenne a gép, hangosabb is mert a venti is folyton menne, és még a cass is kevesebb a "cerkában". De ez ugye laptopban van. Az asztaliban kicsit másabb a helyzet de a különbség ott is kijön valamilyen módon az tuti. (az asszony laptopjában már Celeron van, na de ő egy két órácskát ha használja egy nap. Az is csak átlagfelhasználás.)
 #65915  Szerző: LuciFerko

chab7 írta:Mindig a Celeron a gyengébb. Nem állítható a frekvenciája, kevesebb a cash, többet fogyaszt. Az órajel csak egy adat, és nem is a legfontosabb adat.

(Bár igaz, ezek a laptopokba való Intelekre igazak. Én ezeket ismerem csak. Gondolom asztaliban is van valami amiben több egy Pentium)
én felhúztam egy 2.6os celeront 3.1-re :)
 #65914  Szerző: chab7

Mindig a Celeron a gyengébb. Nem állítható a frekvenciája, kevesebb a cash, többet fogyaszt. Az órajel csak egy adat, és nem is a legfontosabb adat.

(Bár igaz, ezek a laptopokba való Intelekre igazak. Én ezeket ismerem csak. Gondolom asztaliban is van valami amiben több egy Pentium)
 #65912  Szerző: donder

Illetve még 1, hogy Tudtok nekem olyan procit mondani ami SocketA (462)-es, 32 bites, és minimum 2,4 GHz-esek? :mellow:
 #65911  Szerző: donder

Emberek! 1 kérdésem volna:

Melyik a jobb?
- Intel Celeron D 2,93 GHz Socket775
vagy
- Intel Pentium 4 3 GHz Socket 775
 #65800  Szerző: markfelt

Gyurii91 írta:Az igen! Budapesten laksz a nagy kapitóliumban, és csak 1megás netre futja! :shock: EPIC! :X.:
Ez nem Budapest, hanem egy vidéki kisváros.
Pesten 30Mbit/s netem van, a 22-23-at szokta hozni.
  • 1
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 330