RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#66045  Szerző: tomee

Én úgy vélem, ezek még kezdeti nehézségek, amiken idővel túl lesznek. Ha van a pletykáknak alapjuk, valami érdekes van kiépülőben, amire azért érdemes lesz odafigyelni.

Ugyanakkor kissé pesszimista is vagyok, mert a Rise féle zenei irányt tovább vinni, kissé erőltetett. Én nem értem a mai napig, hogy honnan jött az az elképzelés, hogy deephouse-t játszani fényes délben, széles körben népszerű lehet. Hogy ez egy széleskörű igényt elégít ki. Ez nem az én egyéni izlésficamom, ez tény. Hangulatilag nem illik oda. Karácsonyi dalokat sem játszik senki augusztusban.

Ilyen szempontból ideje lenne már egy kis szemléletváltásra, és szélesebb perspektívákra.

Már a Roxy topicban is felmerültek hasonló dolgok, sok hozzászólás tényleg nem hasraütés szerűen születik, valami viszonyítási alap van; régen nem voltak ilyen nüansznyi problémák. Mintha 10 év alatt visszafele fejlődött volna a rádiózás. Lehet anyagi okokra hivatkozni, de a felkészültség, a kreatívság és a szókincs nem attól függ, hogy mekkora pénz áll rendelkezésre.
 #66013  Szerző: DWC

best írta:
viktorio írta:Ortutay Dóra a Sláger Rádiónál dolgozott, ha jól emlékszem.
Sőt, a ClassFM-nél is :) ...Istennő :blush:
Nekem még nem sikerült elájulnom tőle, lehet, hogy jó, csak neki is épp rossz napja volt, mikor hallottam, egy valami viszont biztos, hogy nagyon nem illik bele ebbe az arculatba.
Pár napos hallgatás után azt kell mondanom, hogy ez egy nem éppen optimális rise-roxy-petőfi keverék. A reggeli műsorvezető csaj - meg maga a műsor is -, valami borzasztó. Pár napja az egyik megszólalásában magázódott, aztán a következőben tegeződött. Próbál jópofa lenni, de még annyira se megy neki, mint Robinak a Roxy-n. Ő sem ide való, hanem mondjuk egy Juventusba vagy Neo-ba, ahol nem kell jópofizni. Itt se kéne, de ez csak zárójel. A keverések tragikusak, a reggeli szerkesztők (?) radio edit fogalmát sem nagyon ismerik, nagyon hosszúra vannak hagyva az intro-k, a számok vége meg elég indokolatlan helyen van lecsapva, a zenék is rosszul vannak egymás után válogatva. Nem 30 év, 30 bpm a különbség, de akkor is fülsértő a váltás. A klasszikus house-okból csakazértis az újabb verziók mennek, pedig szerintem sokan örültek volna, ha pl. Armand van Heldentől a Funk Phenomena eredetiben ment volna le. Mondjuk ma volt Aurora Dreaming Goldtrix remix. (Mondjuk szép lett volna, ha eredetiben adják le, a pop verziót. :D) Reggel egyébként is olyan nyomott hangulatúak a zenék, hogy el lehet tőlük aludni. Tegnap volt mikrohouse (aka prüntyögéshouse) is. Könyöröm, reggel 7-kor?! A deep/tech/electro house meg rendszeres, classic, soulfull, club, french nincs, dutch trance viszont volt már. Egyedül a közlekedési info-k érnek valamit ebben a műsorban. Azt se hiszem, hogy a filmes témák feltétlen ebbe az idősávba valók. Ma pedig két egymás utáni megszólalás megegyezett, de ez már csak hab a tortán. Ja, meg a "kedvencem" a gyakori számcímbemondás. Semmi más info nem hangzik el szinte a dalokról, csak a címük, de az szinte minden megszólalásban. Ha csak ez megy, inkább maradjon csendben.
Eddig kb. 5 számot hallottam rajta, amit én is lejátszanék. Most meló közben hallgatom. Elég monoton a munka, pont mint a zenék, ismétlés meg itt is van rendesen. Kíváncsiságból hallgatom, de ha így marad, nem lesz kedvenc.
 #66008  Szerző: szemilan

Vadóc írta:sziasztok! Most nem jön be neten keresztül. Tegnap eléggé lapos volt minden. Dóra hangja hiányzott. Őt kezdtük el tanulmányozni.
Meg tudja valaki mondani, h milyen lesz a műsorrend?
Jegyes Lászlónak lehet írni? Szakmai kérdéseink lennének.
Amennyiben tudod az E-mail címét akkor igen! De senki sem mondta biztosan, hogy ő programigazgató. Nézzetek utána a neten. Cégjegyzéket is érdemes átnyálazni. Sok sikert!
 #66002  Szerző: Vadóc

sziasztok! Most nem jön be neten keresztül. Tegnap eléggé lapos volt minden. Dóra hangja hiányzott. Őt kezdtük el tanulmányozni.
Meg tudja valaki mondani, h milyen lesz a műsorrend?
Jegyes Lászlónak lehet írni? Szakmai kérdéseink lennének.
 #65997  Szerző: LuciFerko

lemenő/felkelő nap ;)
 #65993  Szerző: markfelt

A programigazgató ha jól tudom Jegyes László, aki anno a DeeJay-nek is volt.
Hogy ki a zenei, passz. Talán Smiths.
 #65989  Szerző: akva

Jól érzem, hogy a 88,1 zenei stílusa olyan "jovánosra" sikeredett? Kicsit azok az idők élnek bennem, amikor még a Jován volt a Roxy zenei szerkesztője. Ki szerkeszt most itt?
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 174