nords írta:Nekem a PontFM korszak jobban bejött, azt hiszem JoneS tette össze azokat a blokkokat.A zene mixelve Pont elég!
Megyek megeszem nyersen a krémet!
nords írta:Nekem a PontFM korszak jobban bejött, azt hiszem JoneS tette össze azokat a blokkokat.A zene mixelve Pont elég!
IstvánB írta:DWCEz egy best of válogatáslemez.
Jó kis válogatás lehet amiről gyűjtötted. Mintha egy 2011es Radio Deejay szólna.![]()
Ha egy dalból nincs radio edit, akkor a rádió csináljon magának. Régen érdekes nem volt sose gond rövidebbre vágni egy zenét.
LuciFerko írta:Na ez DeepJaja, pici tribal beütéssel.
http://www.youtube.com/watch?v=0vMTa2xfVgI
tomee írta:Dani, legyen már egyszer átgondolva, hogy azok a zenék, amiket a Roxy meg a Rise FM játszik, csak egy szűk szelete annak, amik a világban dance zene néven futnak. Ezeknél sokkal, de sokkal több zenei kiadvány létezik, amiket a nagyok, mint a BBC Radio1 és a Ministry of Sound, hogy mást ne említsek, bizony bemutatnak, játszanak.Pontosan. Egyébként késő délután, kora este felé egész jó zenék mentek, de a vágás, keverés még mindig nem az erősségük. Amúgy meg, ha már erőltetik ezt a deepes vonulatot, akkor se feltétlen kell a legmonotonabb, legdallamtalanabb felvételeket játszani. Szerintem a Goldtrix Presents Andrea Brown - It's Love (Trippin)-nél "deepebb" zenék nemhogy nappalra, még estére se nagyon valók rádióba. A befuttatottabb rádiós slágereket pl. hiányolom, nagyobb teret kéne kapniuk. Ma például volt Mark Knight & Funkagenda - Man with the Red Face, aminek nagyon örültem, bár nem reggel kellett volna játszani, hanem inkább este (és inkább Laurent Garnier-től
Ide meg, annak ellenére, hogy 2011-et írunk, és létezik egy olyan dolog, amit internetnek hívnak, van, hogy fél évvel később jönnek be külföldön rongyosra játszott slágerek. Miért?!
Hagyjuk ezt a kocka szemléletet, hogy "ha nem house, akkor lady gaga". Nem erről van szó. Pusztán arról, hogy ha már dance és house zenét akar valaki játszani, ne mindig abból induljon ki, amit a Rise FM ért ez alatt. Legyen már ez kicsit újragondolva.
Vadóc írta:sziasztok! Most nem jön be neten keresztül. Tegnap eléggé lapos volt minden. Dóra hangja hiányzott. Őt kezdtük el tanulmányozni.
Meg tudja valaki mondani, h milyen lesz a műsorrend?
Jegyes Lászlónak lehet írni? Szakmai kérdéseink lennének.
tomee írta:Én úgy vélem, ezek még kezdeti nehézségek, amiken idővel túl lesznek. Ha van a pletykáknak alapjuk, valami érdekes van kiépülőben, amire azért érdemes lesz odafigyelni.Miért?Legyen inkább lady gaga meg agyonjáratott,unásig játszott társai?Az mivel jobb?
Ugyanakkor kissé pesszimista is vagyok, mert a Rise féle zenei irányt tovább vinni, kissé erőltetett. Én nem értem a mai napig, hogy honnan jött az az elképzelés, hogy deephouse-t játszani fényes délben, széles körben népszerű lehet. Hogy ez egy széleskörű igényt elégít ki. Ez nem az én egyéni izlésficamom, ez tény. Hangulatilag nem illik oda. Karácsonyi dalokat sem játszik senki augusztusban.
Ilyen szempontból ideje lenne már egy kis szemléletváltásra, és szélesebb perspektívákra.
Már a Roxy topicban is felmerültek hasonló dolgok, sok hozzászólás tényleg nem hasraütés szerűen születik, valami viszonyítási alap van; régen nem voltak ilyen nüansznyi problémák. Mintha 10 év alatt visszafele fejlődött volna a rádiózás. Lehet anyagi okokra hivatkozni, de a felkészültség, a kreatívság és a szókincs nem attól függ, hogy mekkora pénz áll rendelkezésre.