RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#66546  Szerző: Gyurii91

Magyarországon magyar adóból az ember örülne egy normális tiszta frekinek, nem úgy mint román adók Magyarhonba ma:
91,0 RRACTUAL (RDS)
102,5 RRACTUAL (RDS)
103,8 RRACTUAL (RDS)
104,1 RRACTUAL (Csaba rádió ami miatt nem volt RDS feltételezem)
106,4 RRACTUAL (RDS)

96,1 CULTURAL (RDS)
100,7 CULTURAL (RDS)
105,8 CULTURAL (RDS)
106,8 CULTURAL (RDS)

88,5 PRO FM (RDS)
91,3 PRO FM
92,1 PRO FM
105,3 PRO FM (RDS)
107,6 PRO FM (RDS)
107,9 PRO FM (RDS)

97,0 KISS FM (RDS)
99,0 KISS FM (RDS)

95,5 NATIONAL (RDS)
99,9 NATIONAL (Verekedett a Radio21-el 99,8)

89,3 EUROPAFM (RDS)
93,2 EUROPAFM
104,4 EUROPAFM (RDS)

Bár ha ide írom ami 1 frekin jött:
92,7 MAGIC FM (RDS)
95,4 FAVORIT
102,0 ALT FM
105,6 R RESITA (RDS)

MAGYAR ADÓK:
88,9 RADIO1

91,6 MR1
97,3 MR1

101,6 Class FM (RDS)

100,4 NEO FM (RDS)
103,0 NEO FM (RDS)

104,0 CSABA

98,8 MR2 (RDS)

105,1 MR3
107,3 MR3 (RDS)

Meg persze volt rosszabb minőségű szerb, román keveredés, amit nem is jegyeztem meg.

A minőség mindegyik frekvencián kiváló, csak nem vártam/jött le az RDS bizonyos frekiken...

Magyarországon:
Fogható: 7db magyar adó, 10db román adó (frekvenciákat ne is hasonlítsuk.)
Nem feszültség keltésből, de leírtam, hogy külföldi ország adói hány frekin szólnak itthon, és ezek azok amik áthallatszanak (ma).
 #66460  Szerző: mkabelhusk

És akkor még nem is említettük, hogy stílusilag milyen zenék mentek benne...néha olyan frankó rock számok mentek, hogy csak leesett az állam, nem gondoltam volna, hogy a Duna túlpartján ennyire értenek a zenéléshez.

teljes mértékben egyetértek veled ... most mondhatnám "öröm az ürömben" azt hittem sok évig, csak én vagyok ilyen "elvetemült" ahogy mondani szokták egyesek rám ... de most látom azért más is hallgatta :)

nekem is volt egykét nagyon jó rock szám ami bejött pl. a cseh Kabat banda http://www.youtube.com/watch?v=o2rp53V2IPw
vagy nagy kedvencem az egykori PEHA együttes főleg Katka Knechtova (L)
 #66451  Szerző: Whiplash

mkabelhusk írta:"Egyébként valami hasonló koncepciójú rádió, magyar verzióban, lehet hogy nem lenne rossz ötlet..."

többek között ezért is nagyon "szerettem belé" mi még csak állmodni se álmodhatnánk egy 100%-ban magyar zenét játszó rádiót én is támogatnám az ötletet,de sajnos nem ebbe az irányba mennek a dolgok lásd SZTAR FM ... sajnos a pénz az beszél :S:S
És akkor még nem is említettük, hogy stílusilag milyen zenék mentek benne...néha olyan frankó rock számok mentek, hogy csak leesett az állam, nem gondoltam volna, hogy a Duna túlpartján ennyire értenek a zenéléshez.
 #66450  Szerző: gabor15

Mipi írta:
gabor15 írta:A 107,6-on végre már nem féloldalas a PRO FM és a 107,9 is sokkal szebben szól :)
Látom te is szereted a PRO FM -et. Mennyit szoktad hallgatni? Én most az 1 hét alatt majdnem minden nap 1-2 órát hallgattam. A legjobban az tetszik benne hogy elég jó a hangzás. Jók a mély hangok.

Azt nem tudja valaki hogy a PRO FM milyen adásprocesszort használ?
Ritkán hallgatom, nekem az Info Pro jobban tetszett. Főleg utazás közben hallgatom, Debrecen és Csongrád között, ha éppen a magyar adókon nincs a kedvemnek megfelelő. Mivel nem sok zenei stílus között válogat, ezért hosszabb hallgatás után már monoton, de vezetés közben, ha odakapcsolok rövid időre, akkor földobja a 3 órás utat :)
 #66446  Szerző: mkabelhusk

"Egyébként valami hasonló koncepciójú rádió, magyar verzióban, lehet hogy nem lenne rossz ötlet..."

többek között ezért is nagyon "szerettem belé" mi még csak állmodni se álmodhatnánk egy 100%-ban magyar zenét játszó rádiót én is támogatnám az ötletet,de sajnos nem ebbe az irányba mennek a dolgok lásd SZTAR FM ... sajnos a pénz az beszél :S:S
 #66443  Szerző: djlacee

Nem mintha nem lenne jópár magyar rádió is.
 #66442  Szerző: Whiplash

mkabelhusk írta:
Whiplash írta:Nem rég keresgéltem a kocsiban a Radio hey t, és a mária jött be heyette, gondoltam felnézek ide, hogy mi van. Háát nem örülök...mindig azt hallgattam a kocsiban, szinte egész pesten jól be tudtam fogni, nagyon nagy feelingje volt letekert ablaknál hallgatni dugóban:) meg egyébként is.
mi is haverommal állandóan a *HEY*-t hallgattuk a kocsiba, sőt én még mobilon is napi 3-4órát utazás közben :)
sajnos vége lett :S:S elég rossz így reggelenként az utazás a 87,7-en a JEMNE meg nagyon sokat ismétel :S meg alacsonyabb a térereje

remélem sikerül valamit intézniük :S bár már egy hét eltelt ...
Háát remélem a legjobbakat, a legjobban azt szerettem benne, hogy bizonyos időszakokban több gitárt lehetett hallani benne, mint ugyanabban az időben a pesti adókon egyszerre(najó lehet hogy túlzás)
Egyébként valami hasonló koncepciójú rádió, magyar verzióban, lehet hogy nem lenne rossz ötlet...
 #66441  Szerző: mkabelhusk

Whiplash írta:Nem rég keresgéltem a kocsiban a Radio hey t, és a mária jött be heyette, gondoltam felnézek ide, hogy mi van. Háát nem örülök...mindig azt hallgattam a kocsiban, szinte egész pesten jól be tudtam fogni, nagyon nagy feelingje volt letekert ablaknál hallgatni dugóban:) meg egyébként is.
mi is haverommal állandóan a *HEY*-t hallgattuk a kocsiba, sőt én még mobilon is napi 3-4órát utazás közben :)
sajnos vége lett :S:S elég rossz így reggelenként az utazás a 87,7-en a JEMNE meg nagyon sokat ismétel :S meg alacsonyabb a térereje

remélem sikerül valamit intézniük :S bár már egy hét eltelt ...
 #66376  Szerző: Mipi

gabor15 írta:A 107,6-on végre már nem féloldalas a PRO FM és a 107,9 is sokkal szebben szól :)
Látom te is szereted a PRO FM -et. Mennyit szoktad hallgatni? Én most az 1 hét alatt majdnem minden nap 1-2 órát hallgattam. A legjobban az tetszik benne hogy elég jó a hangzás. Jók a mély hangok.

Azt nem tudja valaki hogy a PRO FM milyen adásprocesszort használ?
 #66369  Szerző: Whiplash

Nem rég keresgéltem a kocsiban a Radio hey t, és a mária jött be heyette, gondoltam felnézek ide, hogy mi van. Háát nem örülök...mindig azt hallgattam a kocsiban, szinte egész pesten jól be tudtam fogni, nagyon nagy feelingje volt letekert ablaknál hallgatni dugóban:) meg egyébként is.
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 151