RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#66592  Szerző: Gyurii91

Atyaúristen... :gülü2: :fuckyou: :wailing:
 #66553  Szerző: Gyurii91

Óvodásoknak, csak minimum általános iskolás játszópajtás felügyelete mellett ajánlott! :lol:
 #66550  Szerző: djlacee

na az kell....
 #66548  Szerző: Pihe

Szerdán délután A sarki fény Alaszka egén c műsor alatt sima 6-os karika volt kitéve :)

Kép

Kép
 #66465  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Ha itt a koliban a belső tv hálózaton, adászárás után 25 perccel is ez megy az m1-en, akkor honnan vehetik?
DVB-T-ről? Vagy esetleg analóg földin már nem kapcsolják ki az adókat éjszaka, azért látszik ez? (megjegyzem: a belső kolihálózaton csak ingyenes műholdas és földi adók vannak).
Földi analógon általában lekapcsolják a műsorzárás után 1-2 perccel, DVB-T-n van kint a monoszkóp éjjel, illetve azoknál a szolgáltatóknál, akik optikán hozzák a jelet az MTV-től.
Én arra tippelnék, hogy valamelyik műholdas szolgáltatótól veszik és azt rakják rá a hálózatra.
 #66463  Szerző: tomee87

Ha itt a koliban a belső tv hálózaton, adászárás után 25 perccel is ez megy az m1-en, akkor honnan vehetik?
Kép
DVB-T-ről? Vagy esetleg analóg földin már nem kapcsolják ki az adókat éjszaka, azért látszik ez? (megjegyzem: a belső kolihálózaton csak ingyenes műholdas és földi adók vannak).
 #66143  Szerző: mlaszlo

Roger írta:El nem tudom képzelni, hogy mit fognak műsorra tűzni az m2-n, ami meg is fogja majd a fiatalságot.
Nem hinném, hogy a maiak néznének olyan műsorokat mint a Juli-Suli, a Delta, a Cimbora... Mert, hogy mi ezeket szívesen néztük. De azóta sok minden megváltozott. Inkább néznek Minimax-ot, CN-öt, Disney C-t. :|
Hát majd gyereknapon meglátom :shock:
Én is kíváncsian várom mi lesz belőle, reméljük sikerül összehozniuk 4 színvonalas csatornát. Tudom nem ez az elsődleges szempont, de legalább adna egy kis lökést a DVB-T-nek is, valamint azok számára is lenne valódi választék, akik csak az ingyenesen elérhető csatornákat nézik.
 #66141  Szerző: donder

Deltát én már mióta nézem... :)
  • 1
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 235