RADIOSITE Fórum

• Class FM

#67205  Szerző: SzD

moby67 írta:a Juve csak régi muzsikát ad "nosztalgiarádió lett"
Elég régóta játszik régi zenét, nem azóta, mióta megszűnt a Sláger. Ma bele-bele hallgattam. David Guetta/FLO-RIDA: Club Can't Handle Me szólt. Jóllehet után Demjén volt, de nem sokkal később, amikor szintén odakapcsoltam egy kicsit, akkor Enrique Iglesias: Heartbeat szólt, továbbá volt Katy Perry, és még sorolhatnám. Írtam már korábban is, hogy csak nagyon véletlenszerűen hallgatok bele, de nincs olyan, hogy csak régi zenét hallanék rajta, sőt kifejezetten sok az új (mármint amit annak tekinthetünk).
Szóval még mindig hülyeség, hogy csak régi zenét játszik, mert majmolja a Slágert.
 #67201  Szerző: moby67

benjamin írta:Elég zavaró hogy minden szignál után bemondják hogy a rádió.
Ez csak annyit tesz mint az MR2 szignálokban a " Nagyon zene".
Nekem be jön.

De már az országos adókat illetve szinte csak az MR2 a riválisa, a Juve csak
régi muzsikát ad "nosztalgiarádió lett", a Neo meg a slager nosztalgiát folytatja.
 #67094  Szerző: mlaszlo

benjamin írta:Elég zavaró hogy minden szignál után bemondják hogy a rádió.
Őszintén szólva ez "A Rádió" jelző nekem sem tetszik a szignálokban, kevésnek érzem kellene valami jelző mellé.
 #67088  Szerző: benjamin

Elég zavaró hogy minden szignál után bemondják hogy a rádió.
 #67076  Szerző: Gyurii91

Ilyenek kellenek... :yeah:

Nem a 80-asok amik lejáratottak, és a maiak amiket minden rádió napi 6x ad.
 #67075  Szerző: IstvánB

Most a Classon: Chicane - Don't Give Up :party:
 #66983  Szerző: best

Dave1988 írta:"nagyon szépen felépítettek egy "brand"-et"
A legszebb az, hogy ilyen rövid idő alatt tényleg branddé nőtte ki magát a Class, egy ilyen több évet vesz igénybe (gondoljatok csak a Slágerre) ;)
 #66982  Szerző: Dave1988

"Az Advenio Zrt. keddi, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az eddigi vezérigazgató Pakots Zsolt, aki a Lánchíd Rádió és a Class FM létrehozásában és beindításában működött közre, az Advenio Zrt.-ben betöltött igazgatósági tagságát megtartva egy hamarosan induló új médiaprojekt vezetője lesz."

Szóval nem rúgták ki, csak más feladatot bíztak rá. Kíváncsian várom, mi lesz az Advenio új média projektje. Az biztos, hogy a ClassFM-et mint vezérigazgató jól irányította, mivel piacvezető rádió lett belőle és nagyon szépen felépítettek egy "brand"-et, ami jóval nagyobb név, mint a Neo.
 #66977  Szerző: DWC

puszilgatógép írta:
donb írta:http://www.kreativ.hu/cikk/uj_vezerigaz ... ass_fm_nel
Nagyon sajnálom Pakots Zsolt levátását, van szerencsém ismerni, ahhoz a manager típushoz tartozik, akik emberként kezelik az alkalmazottakat. Ő odafigyelt a hallgatói igényekre, számára a hallgatók valóban hús-vér emberek és nem számok egy prezentációban.
Ahhoz képest hány db Class FM-es telefonos kérdőív, meg zenei teszt is volt, amiből statisztika készült? :sealed:
  • 1
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 510