mlaszlo írta:Vírus terjed a Facebookonazoknak grat.
Négyféle üzenettel terjednek kártevők az interneten az ESET vírusirtó cég szerint. Egyelőre angol nyelvűek a közösségi portálon terjedő megtévesztő üzenetek, de így is sok magyar rájuk kattint.
mlaszlo írta:Vírus terjed a Facebookonazoknak grat.
Négyféle üzenettel terjednek kártevők az interneten az ESET vírusirtó cég szerint. Egyelőre angol nyelvűek a közösségi portálon terjedő megtévesztő üzenetek, de így is sok magyar rájuk kattint.
Szd96 írta:Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!Húha, hát nem valami biztató ez az üzenet.![]()
Adott egy Fujitsu Siemens Amilo L7300 -as 40gb-os 2,5"-os merevlemeze. A laptop meghalt, haggyuk...
A vinyót kimentettem, szereztem hozzá egy Chieftec CEB-25I külső házat, de a kisebb partíciót nem tudom megnyitni, azt írja, hogy " G:\ nem érhető el 0/1 eszközhiba miatt nem lehetett a kérést végrehajtani." ( a másik partíciót megnyitja)
Eszközkezelővel látja mind a két részt.
Mi lehet a baj? Tudok vele valamit kezdeni?![]()
Előre is köszönöm!
olvaso1 írta:ezek már mind megvoltakVagy gyenge a jelerő, vagy VPN kell hozzá, vagy nem jó a jelszó.Kedves admin nem figyeltél oda eléggé szerintem. Xp-vel felmegy így ebből arra lehet következtetni, hogy a jelszót tudja. Nyilván többször is megpróbált csatlakozni, tehát nem valószínű, hogy elüti a jelszót egymás után többször. De persze meglehet és ha így van elnézést
Pontosabb leírást kaphatunk ?:)
Addig azt tudom ajánlani, hogy nézd át a WiFi hálózatok kezelése részt. Hátha bennmaradt az automatikus csatlakozás és ténylegesen rossz jelszót sikerült eltárolnod, ahogy Admin mondta.
(ilyenkor a legelső beírt jelszóval próbálkozik csatlakozni)
Vagy gyenge a jelerő, vagy VPN kell hozzá, vagy nem jó a jelszó.Kedves admin nem figyeltél oda eléggé szerintem. Xp-vel felmegy így ebből arra lehet következtetni, hogy a jelszót tudja. Nyilván többször is megpróbált csatlakozni, tehát nem valószínű, hogy elüti a jelszót egymás után többször. De persze meglehet és ha így van elnézést
LuciFerko írta:Vagy gyenge a jelerő, vagy VPN kell hozzá, vagy nem jó a jelszó.olvaso1 írta:jó ez a kolinet lenne a Sörház térenLuciFerko írta:Lehetséges az, hogy a Win7 nem támogatja a WEP titkosítást?NemNekem sikerült már csatlakoznom WEP titkosítású WiFi hálózathoz Win 7-el.
De igazából ha van lehetőséged rá használj WPA/WPA2 -t.XP-vel gond nélkül felmegy, az XP meg aszondja, hogy "A Windows nem tud csatlakozni a hálózathoz"