RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#68885  Szerző: djlacee

merem remélni, meg azt is, hogy nem lesznek vállalhatatlan feltételek
 #68884  Szerző: akos9277

LuciFerko írta:akkor kiírás = szeptember 1...
Addig nem tolják ki szerintem :)
 #68883  Szerző: LuciFerko

akkor kiírás = szeptember 1...
 #68880  Szerző: akos9277

Végre tudtam beszélni a kisközösségi pályázatokért felelős csajjal.

-Nem lesz április elsejére kiírás, ez már 100%.
-Átdolgozzák a pályázati kiírást, mely elfogadása előtt közmeghallgatást tartanak.
-Még a tavasszal lezajlik mindez.
-Szavaiból kiszűrve: "Sok változtatás lesz benne." = Jó nagy sz*pás lesz.
-Megszűnik a közműsor szolgáltató és a nem nyereség érdekelt jelleg.
-Helyette jön a új : Közösségi elnevezés.
 #67433  Szerző: DWC

mimi írta:
DWC írta:Tény, de lehet az önkormányzatoknak kisközt működtetni?
Közvetlenül nem, de egy cégen vagy szervezeten keresztül gond nélkül megoldható.
Ez mondjuk igaz. :gülü2:
 #67415  Szerző: LuciFerko

Mondjuk az Andrew által bemásolt közlemény után éreztem, hogy nem lesz ebből április 1.
 #67413  Szerző: LuciFerko

akos9277 írta:5 ide-oda kapcsolgatás és 12 perc után aszonták' , hogy nem tudják lesz-e kiírás április elsejére, de figyeljem a honlapot! :hit:
:gülü2:
 #67411  Szerző: akos9277

5 ide-oda kapcsolgatás és 12 perc után aszonták' , hogy nem tudják lesz-e kiírás április elsejére, de figyeljem a honlapot! :hit:
 #67410  Szerző: mimi

DWC írta:Tény, de lehet az önkormányzatoknak kisközt működtetni?
Közvetlenül nem, de egy cégen vagy szervezeten keresztül gond nélkül megoldható.
 #67406  Szerző: DWC

mimi írta:
DWC írta:
Andrew5 írta:A Médiatanács – annak hangsúlyozásával, hogy továbbra is támogatja és elismeri a kisközösségi rádiók létjogosultságát
Ezt marha nehéz elhinni annak tudatában, hogy mennyit ülnek az ügyeken+ a magyar zenei kvóta miatt.
... továbbra is támogatja és elismeri a kisközösségi rádiók létjogosultságát, amennyiben önkormányzat pénzeli és a kormánypárti polgármester és önkormányzati képviselők naponta szórják rajta az igét, avagy polgárikör működteti, vagy legalábbis kellően elkötelezett "civilek".

Azokat nem zavarja az 50% magyar zene, a 2/3 közműsorarány, meg az "egyéb hírszolgáltatás".
Tény, de lehet az önkormányzatoknak kisközt működtetni?
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 164