Ez a búcsú adás, vagy mi fene, kissé felemásra sikeredett. Bár Dori tegnap reggel, mintha utalt volna rá, hogy nem tudják mikor kapcsolják le őket. A mai napra még kíváncsi vagyok, de kissé szkeptikusan.
Én valahogy úgy képzeltem el, hogy a dj-k készítenek mixeket, behívják, vagy esetleg felhívják azokat, akik részt vettek benne. Vass Katának örültem, hogy jelentkezett, de mondjuk hiányzott Bárány, esetleg Junior, vagy talán Bérest is telefonra lehetett volna kapni, ha nem is élőben. 2-3 gondolatuk csak lett volna.
Zizi és Jován sztorizgatása volt az egészből a legérdekesebb, legalábbis az az 5 perc, de azok a témák is a Roxy első 4-5 évéből kerültek elő, a működésének a mások felét meg mély hallgatás fedi. Nem ok nélkül. És annak az aranykornak már 7(!) éve vége van, tehát miről is szól a búcsú? Siratni azt, ami már hosszú évek óta halott?
Tudom, hogy egyén függő, de én Pippo ordibálásánál kinyomtam a francba az egészet, mert idegesített, és úgy voltam vele, hogy legfeljebb holnap meghallgatom. Mert pár óra hallgatás után kb. ennyire mozgatott meg.