RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#7137  Szerző: tomee87

MikySoft írta:Nem rossz, de legális vajon?
Természetesen teljesen legális.
Az ÁSZF-ben is szerepelnek már az említett tematikus rádiók. Analógon (FM-en) már több szolgáltatási területen is elérhető a 12 tematikus csatorna (RockFM, DanceFM, ClubFM, RelaxFM, OldiesFM, JazzFM, MixFM, BaseFM, HitsFM, TranceFM, ClassicFM, CaribFM) és év végére országosan elérhetőek lesznek FM-en e csatornák.
 #7136  Szerző: djlacee

amilyen "tökéletes" a PR telecom, biztosan legális
 #7135  Szerző: rsite1

Nem rossz, de legális vajon?
 #7133  Szerző: tomee87

43 digitális tematikus rádió a PR-Telecomnál - Ingyen, ajándékba

http://www.pr.hu/news/radiok.htm
 #6892  Szerző: Attis

A net picit drága...
 #6782  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Egy olyan nekem megfelel, holnap irány egy T-Pont :D Telefonkábelt meg ad ingyen a PR, az nem kell legalább :mrgreen:
Meg is találtam a webshop-ban:
https://webshop.t-home.hu/WHProductDisp ... ctId=86992&
Ilyen készüléket vettem én a nyáron itt a helyi T-Pontban. Most 1870.-Ft-ért írják a webshop-ban, gondolom a T-Pontban is hasonló ára lesz.
 #6778  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:

Olcsó készüléket én az egyik T-Pontban vásároltam 1500-2000.-Ft körül még a nyáron, hogy ha netalán áramszünet van és nem megy a vezeték nélküli készülék, akkor is lehessen telefonálni. Semmi extra, de telefonálni lehet vele és még a nyomógombokat is kivilágítja :D
Egy olyan nekem megfelel, holnap irány egy T-Pont :D Telefonkábelt meg ad ingyen a PR, az nem kell legalább :mrgreen:
 #6777  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Jaja, ehhez még jön a digitális csomag ára. Ami nekünk most 2200Ft (minden benne van, kivéve az 5HBO), mert azon nincs semmi kedvezmény. De a legjobb az, hogy aláírtunk 2 év árgaranciát és hűséget hozzá, tehát 2 évig nem emelkedik egyiknek se a díja, viszont azt mondták, ha esetleg csökken a net ára, akkor az nekünk, árgaranciásoknak is csökken :)
Mostmár csak valami olcsó telefonkészüléket kéne szerezni valahonnan, mert a T-Home-os telefont azt nem mondjuk le, tehát 2 vezetékes telószámunk és szolgáltatásunk is lesz :D
Egészen korrekten áll az ügyfelekhez a PR.
Olcsó készüléket én az egyik T-Pontban vásároltam 1500-2000.-Ft körül még a nyáron, hogy ha netalán áramszünet van és nem megy a vezeték nélküli készülék, akkor is lehessen telefonálni. Semmi extra, de telefonálni lehet vele és még a nyomógombokat is kivilágítja :D
 #6764  Szerző: tomee87

mlaszlo írta: Nem rossz ajánlat. Mint meglévő előfizető engedték, hogy előfizethess egy ilyen Triple Play csomagra?
És erre az árra jön még rá a digitális csomag ára?
Jaja, ehhez még jön a digitális csomag ára. Ami nekünk most 2200Ft (minden benne van, kivéve az 5HBO), mert azon nincs semmi kedvezmény. De a legjobb az, hogy aláírtunk 2 év árgaranciát és hűséget hozzá, tehát 2 évig nem emelkedik egyiknek se a díja, viszont azt mondták, ha esetleg csökken a net ára, akkor az nekünk, árgaranciásoknak is csökken :)
Mostmár csak valami olcsó telefonkészüléket kéne szerezni valahonnan, mert a T-Home-os telefont azt nem mondjuk le, tehát 2 vezetékes telószámunk és szolgáltatásunk is lesz :D
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 129