RADIOSITE Fórum

• Class FM

#68137  Szerző: csokie

Én csak dicsérni tudom a Class FM-et. 8-16 óráig hallgattam a héten, nagyon rendben van szinte minden.
A zenei kínálat meg inkább a 90-es évek vége és az új slágerek, elég sok Dance-Pop számmal. Minden negyedik-ötödik dal Rock-Pop. Azon meg külön meglepődtem hogy a Hamvai PG számát is játsszák :) Csak így tovább.
 #68131  Szerző: Roger

moby67 írta::D Bocsi hogy ide írom,de máshova nem tudom!
A Danubius név és rádió újra szól itt:http://www.funradio.sk/play?select=10
Hát már le nyúlták?
A zene jó!
Már vagy 1 éve működik...és már vagy 1 éve is téma volt itt...
Esetleg a Topiktemető >> Danubius vagy a digitális rádiózás topikokba lenne a helye ;)
 #67866  Szerző: IstvánB

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 5. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 2. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

Admin
 #67776  Szerző: Fox21

királyrák írta:Balázs cége gyártja a Morning Show-t

Ez eddig sem volt titok:) másképp több szabály lenne:) innen a lazaság :)
 #67742  Szerző: flutur2010

IstvánB írta:
csokie írta:Ma reggel hallgattam a Morning Showt, Rákóczi Feri nagyon elhúzhatna ebből a reggeli műsorból - meg úgy az egész rádió környékéről - az antiszociális megnyilvánulásaival együtt.

Kérjük vissza Mónit és az egész Reggeli tormát!

Milyen antiszociális megnyílvánulás? Milyen Mónit? Milyen Reggeli tormát? Miről beszéltek? :)
 #67715  Szerző: IstvánB

csokie írta:Ma reggel hallgattam a Morning Showt, Rákóczi Feri nagyon elhúzhatna ebből a reggeli műsorból - meg úgy az egész rádió környékéről - az antiszociális megnyilvánulásaival együtt.

Kérjük vissza Mónit és az egész Reggeli tormát!
 #67705  Szerző: csokie

Beletaposott más lelkivilágába.(Én legalább is annak venném). Persze így könnyű hogy nem ismeri, meg neki amúgy se szólnának vissza adásban.
 #67701  Szerző: DWC

Nekem sem valami szimpatikus, meg nem is kell a műsorba, egyszerűen nem is passzol bele. (Bár én nyár vége óta nem hallgattam.) Amúgy most mi volt a baj vele?
  • 1
  • 347
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 510