RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#68079  Szerző: LuciFerko

volt már Green FM, Vizo FM, Deejay.... most meg lehet Lady FM :P
 #68078  Szerző: Ati7

Gubancos.. :lol:
 #68076  Szerző: mkabelhusk

egyre jobb :lol: :lol: :lol:

kérdés, hogy mi az igazság ...
 #68042  Szerző: elek

csokie írta:Valaki megdobna egy Stream linkkel? Ugyanis az "FM 88.1" kifejezésre a rise fmet hozza be a google. :D

www.greenfm.hu
 #67968  Szerző: csokie

asr27 írta:
csokie írta:Ez a stream minőségre dettó ugyanolyan gagyi mint a roxyé. Csak nem ugyanaz a cég intézi az online adást?
FM-ről relézett sistergős, háttérzajos, rossz minőségű. (háttérben hallatszik, hogy a kevés bitráta lerontja a sztereó hatást)
Esküszöm, hogy én szebb hangot érnék el, ha az itteni házimozit ha rákötném a laptopra...
Hát van benne valami de nekem Logitech Z5500 5.1 hangfal van csatlakoztatva a pc-hez és ezzel szépen szól! :)
Hallgasd meg fejhallgatóval :)
 #67965  Szerző: asr27

csokie írta:Ez a stream minőségre dettó ugyanolyan gagyi mint a roxyé. Csak nem ugyanaz a cég intézi az online adást?
FM-ről relézett sistergős, háttérzajos, rossz minőségű. (háttérben hallatszik, hogy a kevés bitráta lerontja a sztereó hatást)
Esküszöm, hogy én szebb hangot érnék el, ha az itteni házimozit ha rákötném a laptopra...
Hát van benne valami de nekem Logitech Z5500 5.1 hangfal van csatlakoztatva a pc-hez és ezzel szépen szól! :)
 #67964  Szerző: csokie

Ez a stream minőségre dettó ugyanolyan gagyi mint a roxyé. Csak nem ugyanaz a cég intézi az online adást?
 #67956  Szerző: Technixx

asr27 írta: Üdv!
Én Winampal hallgatom! Azzal tökéletesen működik.
Köszi, az én készülékemmel nem stimmelt valami, Winamppal már hibátlan :)
 #67952  Szerző: csokie

mlaszlo írta:
csokie írta:Valaki megdobna egy Stream linkkel? Ugyanis az "FM 88.1" kifejezésre a rise fmet hozza be a google. :D
http://www.savetofile.net:7000/listen.pls
Köszönöm mlaszlo!
  • 1
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 174