RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#7047  Szerző: zenefalo

Nekem tiszta ,,50 songs''-feelingem volt,ami ugye a néhai Deejayn futott 8-)
 #6944  Szerző: tomee

Tipp: Top 40 14-16 óráig :)
 #6925  Szerző: Enox

Zizi mondta a kivi végén, hogy legközelebb vasárnap délután jön és valami 2 órás műsorral jelentkezik.
 #6918  Szerző: djlacee

de egy MTInél jobban illeszkedik a Roxyhoz.
Pedig azért nem kellene messzire menniük :lol:
 #6897  Szerző: bchris

djlacee írta:Még azt se értem, hogy ez miért jó: -reklám...hírek elkezdődik..."jönnek a részletek a reklám után"...reklám...a hírek-
Ez egyszerű marketing! Ez sales szempontból tökéletes megoldás... meghallgatod mi lesz a hírekben, és ha az előzetesben hallasz valamit amire részletesen is kíváncsi vagy, akkor végig fogod hallgatni a reklámot is, nehogy lemaradj róla!
A hírek minőségével vannak nekem is kivetni valók, de még mindig jobb,mint pl.: az MTI-s hírek :D
 #6896  Szerző: live

djlacee írta:Nekem kimondottan tetszik hogy vannak hírek, csak ne ez a Hírcentrum Média lenne!
Szerintem azért jobb, mintha 3 percben politikai meg egyéb "fontos" híreket kéne hallani. Ebben legalább vannak érdekes hírek, és ez a másfél perc - oké hogy kevés - de egy MTInél jobban illeszkedik a Roxyhoz.
 #6846  Szerző: Pasa

djlacee írta:Nekem kimondottan tetszik hogy vannak hírek
Nekem meg kimondottan nem. Mi a fenének egy zenei rádióba hírek? Ez is magyarországi hülyeség, ilyesmit előírni...
 #6819  Szerző: djlacee

Nekem kimondottan tetszik hogy vannak hírek, csak ne ez a Hírcentrum Média lenne! Szörnyű, gyakorlatilag másfél perc, és annyira röviden mondják el a "híreket" mintha egy újságban csak a cikk összegzését olvasnád el. Még azt se értem, hogy ez miért jó: -reklám...hírek elkezdődik..."jönnek a részletek a reklám után"...reklám...a hírek-
  • 1
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 333