racist írta:elek írta:De kedves olvasó1 és DWC elárulnátok, hogy ti hol szereztetek rádiózási tapasztalatot? És hol tanultátok meg a statisztika készítést ér értékelést?
Te komolyan azt hiszed, ezeknek közük van a rádiózáshoz? Áhh...
Áhhh...
csak szeretem a jól sikerült poénokat, és ez az!
Kitűnően jellemzi a fórumon ténykedők 90%-át.
Mivel a válaszok nem köthetők névhez, de még direktben egy nickhez sem:
volt egy kb 2, A4-es oldalnyi válasz, hogy miért nagyon rossz ez a teszt (majd a legvégére elrejtve egy mondat, hogy az illető egy évvel ezelőtt csinálta meg a tesztet és azóta valószínű változott) de nem tért ki a szakmai tapasztalatra.
És volt a másik, 3 hónapos rádiós gyakorlattal, és ha jól értelmeztem, akkor 1 évnyi, telefonos felmérésben - operátor munkakörben - (nem alkotó vagy elemző) szerzett tapasztalat. (talán 10 éve, hogy volt az országos népszámlálás? akkor, a szomszéd néni kérdezőbiztos volt, azóta ő is statisztikai elemző lenne?

) (bocs)
És elnézést kérek az összes moderátortól, szerkesztőtől, fórumozótól és a két érintettől is!
Nem volt illő ez a lépés, és elfogadom a moderálást és a figyelmeztetést is, sőt, a kizárást is és ígérem nem jövök vissza csak olvasóként, de Uram bocsá', egyszerűen nem tudtam túllépni ezen.
Nem a társalgással van a baj, nem is az esetleg "hülyeségnek" tűnő kérdésekkel, hiszen ez egy fórum..., még tanulni is lehet rajta, de az okoskodásnak nincs értelme.
Végére engedjetek meg egy idézetet Alexis Carreltől:
Kevés megfigyelés és sok okoskodás tévedésekhez vezet, sok megfigyelés és kevés okoskodás az igazsághoz.
Maradok tisztelettel,
elek