krisz831 írta:
1: A VV-ről persze hogy beszélnek, mert estéről estére agyonveri a nézettségben a többi ker. csatornát! Szóval érdemes róla beszélni, mert sokakat érdekel. Téged pont nem, ahogyan engem sem annyira. Na bumm. Mást meg érdekel.
2: Van sms szám, Facebook, telefonszám. Még mit is szeretnél?
3: A Rise-on mikor hallottál Te David Guetta One love-ot, Beyonce, és Pink remixeket?
1. Aha. Szóval mert a VV nézett, ezért beszélni kell róla, úgy, hogy az előtte való megszólalásban még tök más volt a téma. Értem...
2. Általában, ha arra kérik a hallgatókat, hogy szóljanak hozzá, bemondják az elérhetőségeket. De lehet, hogy ezt most benéztem, és előtte mondták. Nem is ez a legnagyobb baj, csak megjegyeztem, mint egy észrevételt. Amúgy egy Skype mókás volna.

(De ez tényleg csak vicc.)
3. Mint említettem: bocsi, hogy nem tudom azon rádiók zenetárát fejből, amiktől a falra mászok, mert akármikor kapcsolok oda, mindig valami dallamtalan hulladék megy. Szerintem nem az a lényeg, hogy az eredeti előadó ki, hanem, hogy milyen a remix. Ha feldolgozás alapjának az élvezeti értéke egyenlő számomra a rózsaszín zajéval, meg maga a dal is majdnemhogy az, akkor nem fogom se jónak, se az xy, eredeti pop előadó dalának tekinteni. Én, ha női rádiót csinálnék, ezeknek az előadóknak a számait eredetiben játszanám, nem remixben. Legalábbis napközben. Ez biztos.
(Amúgy reggelente itt se hallottam mást szinte, csak deep/tech/electro house-t.)
Amúgy a korosztály szerinti célcsoportra kíváncsi lennék. 20-40?