RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#68729  Szerző: csokie

Meg még egy szerencséjük van, hogy nem közvetlen az állam fele tartoztak. Meg nem tudom hogy melyik partnerük hirdetne újra náluk...
 #68723  Szerző: Attis

Mondjuk, én abban se látok sok rációt, hogy a Rise visszatér Pestre. Egymás után kétszer játszották el a nem fizetünk játékot, így nem hiszem, hogy valaki bérbe adna neki frekvenciát. Mire a 96,4-et megpályázzák, az min. 1 év. És hát azt a pályázatot még meg is kéne nyerni.
 #68718  Szerző: Risefan

DWC írta:
csokie írta:nem kell Pestre konkurencia a Face-nek, mert így is kevés a reklámbevétel/hallgatottság is, hagyni kéne kicsit kibontakozni őket.
:shock:

Ebben, így egyben, csak én nem találok logikát?
nem vagy egyedül :) :D
 #68713  Szerző: DWC

csokie írta:nem kell Pestre konkurencia a Face-nek, mert így is kevés a reklámbevétel/hallgatottság is, hagyni kéne kicsit kibontakozni őket.
:shock:

Ebben, így egyben, csak én nem találok logikát?
 #68708  Szerző: csokie

Risefan írta:nagyon nagy az esélye hogy a rise fm visszatért nyára ! nem hiszem hogy nem fogják megszállni a 96.4 vagy 0 102.1-et tul nagy rádio ez hogy csak Balatonon legyen ! a statisztikán 3 helyen áll ugy hogy a rádio 1 országos rádio a Rise fm Meg csak Balatonon van!
Mire alapozod hogy jönnek nyárra?
Nem lehet csak úgy "fogom magam, és feljövök ide sugározni" stílusban rádiózni. Mindenkiből ellenérzést váltana ki. Olyan a Rise FM Pesten mint a Népmesék: "hol volt, hol nem volt..." Azért ez mindent elmond a Rise-ról.
Különben is: a saját véleményem az, hogy nem kell Pestre konkurencia a Face-nek, mert így is kevés a reklámbevétel/hallgatottság is, hagyni kéne kicsit kibontakozni őket.
 #68703  Szerző: Johnny

ceve írta:
djlacee írta:A zene a lényeg.
Hát, ha egy hozzám közel álló zenei stílusú állomáson tízpercenként leadnák a szignált, hogy egy női rádiót hallgatok, úgy kapcsolnék el, mint annak a rendje. De minimum titokban hallgatnám. :D
Csak csatlakozni tudok...ez olyan hogy Renault Twingo-t se vesz egy pasi mert a pirosnál tuti kiröhögnék benne.
De miért kell szignállal ráerősíteni a cépcsoportra...tudat alatt is tudná mindenki hogy ez csajoknak szól
 #68698  Szerző: lali87

Az átlag fiatal budapesti nő általában Rádió 1-et, Class FM-et, esetleg a megboldogult roxy-t vagy egynémelyik a Petőfit hallgatja, a Rise FM (Rádióféjsz) valahogy más célcsoport szerintem...hallgatottsága lesz (korábbi Rejszefem hallgatók közül), de a célcsoportját marhára nem fogja eltalálni. (Ez így egy rakás SZ@R) :-)
 #68695  Szerző: ceve

djlacee írta:A zene a lényeg.
Hát, ha egy hozzám közel álló zenei stílusú állomáson tízpercenként leadnák a szignált, hogy egy női rádiót hallgatok, úgy kapcsolnék el, mint annak a rendje. De minimum titokban hallgatnám. :D
 #68693  Szerző: Risefan

nagyon nagy az esélye hogy a rise fm visszatért nyára ! nem hiszem hogy nem fogják megszállni a 96.4 vagy 0 102.1-et tul nagy rádio ez hogy csak Balatonon legyen ! a statisztikán 3 helyen áll ugy hogy a rádio 1 országos rádio a Rise fm Meg csak Balatonon van!
 #68687  Szerző: Fox21

TG írta:
Fox21 írta:
TG írta:Ott van a Facebookon, hogy oda kell saját videót linkelni youtube-ról..
http://www.facebook.com/home.php#!/radi ... 7146470109

Habár ismerve a tendenciát ez is csak marketing fogás és megint ezt is celebekkel fogják teleültetni...ezért én pl. meg se próbálom :D pedig láttam már stúdiót egész közelről is :lol:
Én is láttam:) nagyon közelről:))) Én azért teszek egy próbát, már csak azért is hogy később ne bánjam hogy nem tettem meg :)
De mondasz valamit....
Pesti révén több értelme is van :P
hehe kiderül :P
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 174