RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#69217  Szerző: mlaszlo

Közeleg a fizetős, internetes Barátok közt

Hamarosan vagy új tévécsatornát indít az RTL Klub, és a nulláról építi fel azt, vagy megvesz és kissé átalakít egy már bevezetett márkát. A csatorna programigazgatója szerint a körülményekhez képest nem volt rossz évük 2010-ben, idén a második félévben vár fellendülést, és mivel nem szeretné, ha visszaesne a nézettség, ezért vetik be áprilistól a szintén nem olcsó Csillag születik harmadik évadját, az őszi X-Faktor 2 előtt. A VV4 sikerében bíztak, de bevallja, hogy az RTL-t is meglepte a napi kétmillió néző és a negyven százalékos közönségarány. Dirk Gerkens a rivális tévéről is beszélt: szerinte nem tett le róla a Tv2, hogy beelőzze őket.
 #69068  Szerző: mlaszlo

admin írta:
LuciFerko írta:mind1, nálam leredukálódott a tévénézés a hír és sportműsorokra, meg a műholdas külföldi csatornákra.
Nálam is... CNN / Euronews / Sport 1

A többi kiábrándító.
A dokumentumcsatornák is. Megrendezett túlélőkalandok, krokodilbaszogatás, katasztrófáknyomában. :csukottszem:
Igazság szerint egy jó ideje én se nagyon nézem a kereskedelmi csatornákat, egyszerűen nincs olyan műsor ami lekötne rajtuk, meg az a sok megszakítás is borzasztó. Pl. vasárnap délutánonként szokott lenni az RTL-n az Eltűntnek nyílvánítva c. sorozat, azzal szörnyű mit csinálnak, épphogy elkezdődik máris reklám, utána adnak belőle 5-10 percet, majd jön ismét 15 perc szünet lottóhúzással, majd a film vége előtt is valami reklám vagy még ajánló becsúszik. Tudom kereskedelmi csatorna, reklámokból él, de amikor már egy óra alatt több a reklám és az ajánló mint maga a műsor, akkor már túllépnek a határon.
Inkább a film (HBO, Cinemax, Film+, Filmbox), Comedy Central, History és ha van lehetőség régi sorozatok miatt néha a Prizma TV csatornákat szoktam nézni. Na jó, meg néha egy kicsit a Boomerang-ot :D
 #69061  Szerző: lali87

Egyre lejjebb csusszan az ingerküszöb, ha nem esznek benne csótányt, nem folyik a vér és nem szerepelnek benne senkik akarom mondani cölöbök az már nem érdekes..... :( Komolyan mondom már én érzem magam rosszul, hogy fingom sincs róla ki a f@szom azaz Alekosz...... :stare: .....mindenki erről beszél, milyen jó meg minden de nem visz rá a lélek, hogy 2-3 percnél tovább nézzem..... :P
 #69057  Szerző: DWC

Zoey írta:Na, ha tegnap egy készülődő "fantasztikus" TV2-es műsorról szóló cikket linkeltem be, akkor most tessék, a konkurenciának is vannak "új" ötletei:
http://www.origo.hu/teve/20110317-kulon ... -klub.html
:S
Én már csak kb. heti 1-2 órát nézek tv-t, de lassan elkezdek gondolkozni, hogy hogyan szoktassam le róla anyámékat is..
Amúgy a legkiábrándítóbb, hogy ezeket a szutykokat mennyi fiatal nézi, köztük sok általános iskolás gyerek. De ennél nagyobb baj, ahogy istenítik a szereplőket. :gülü:
 #69042  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:mind1, nálam leredukálódott a tévénézés a hír és sportműsorokra, meg a műholdas külföldi csatornákra.
Nálam is... CNN / Euronews / Sport 1

A többi kiábrándító.
A dokumentumcsatornák is. Megrendezett túlélőkalandok, krokodilbaszogatás, katasztrófáknyomában. :csukottszem:
 #69040  Szerző: LuciFerko

mind1, nálam leredukálódott a tévénézés a hír és sportműsorokra, meg a műholdas külföldi csatornákra.
 #69037  Szerző: Attis

Az még hagyján, hogy Alkoholisz... de utána I love Gjoni???
Oké, akkor m1, m2 (más okból) után RTL Klub is olyan helyre kerül a tv-n meg Digin, hogy véletlenül se kapcsoljak oda.
 #69035  Szerző: LuciFerko

:wailing:
 #68814  Szerző: akos9277

Attis írta:
djlacee írta:Lilun nem volt kokárda :x
Egyéni meggyőződés kérdése. Rajtam se volt ma. Nem ezen múlik. :boldog:
Rajtam sem volt, bár vasárnap vettük fel az adást. Szánom-bánom, de eszembe se jutott akkor... :mellow:
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 199