RADIOSITE Fórum

• Class FM

#70152  Szerző: Hulk

Bence írta:Most futottam bele a februári hallgatottsági adatokba:

http://www.radiosite.hu/files/gfkipsosfebruar.pdf

Úgy néz ki, hogy a Class egyre jobban kezd elszakadni a Neo-tól. Országosan a 15 évnél idősebbeknél már 200 ezerrel vezetnek. A legfontosabb 15-49-es korosztálynál hasonló a helyzet. + A Morning show újra beelőzte a Bumerángot.
Mondjuk megérdemli a Class, mert nagyon összeszedett lett a rádió. Szép munka.
Budapesten és a legtöbb vidéki városban a Neo csúnyán veri a Class-t, a Bumeráng meg konkrétan agyonveri a MS-t!!!
nem ugyanazt látjuk???
:D
 #70135  Szerző: Bence

Most futottam bele a februári hallgatottsági adatokba:

http://www.radiosite.hu/files/gfkipsosfebruar.pdf

Úgy néz ki, hogy a Class egyre jobban kezd elszakadni a Neo-tól. Országosan a 15 évnél idősebbeknél már 200 ezerrel vezetnek. A legfontosabb 15-49-es korosztálynál hasonló a helyzet. + A Morning show újra beelőzte a Bumerángot.
Mondjuk megérdemli a Class, mert nagyon összeszedett lett a rádió. Szép munka.
 #70124  Szerző: jimmer

csokie írta:Ez a "Class FM - A Rádió!" szlogent úgy is lehetne értelmezni, hogy Ők az etalon a magyar rádiózásban. Valóban sokat tesznek azért, hogy ők legyenek "A Rádió!".
Ja pl elvitetik a mi szerverünket, mert szerintük azért nem jött be a weboldaluk mert a miénk bombázta az övéket, aztán 3 hónap múlva kiderült, hogy mégse..
Közben amikor a gépünk a Rendőrségen volt, akkor sem jött be a classfm.hu

szánalom a köbön, és megint Magyarországot jellemzi, hogy egy februárban tett feljelentésre októberben intézkednek, ráadásul anélkül, hogy megbizonyosodnának annak valódiságáról.

a kártérítést meg felejtsük is el a mai világban polgári per keretében.
 #70121  Szerző: IstvánB

Jaj már itt is Mizu megy.....
 #70098  Szerző: csokie

Ez a "Class FM - A Rádió!" szlogent úgy is lehetne értelmezni, hogy Ők az etalon a magyar rádiózásban. Valóban sokat tesznek azért, hogy ők legyenek "A Rádió!".
 #69913  Szerző: Zoey

Ez megy most:
My Chemical Romance - Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)
(csak a címe miatt linkeltem be) :lol:
 #69653  Szerző: brain

Attis írta:Ma 12:15 körül Scooter ment. Mondjuk a Break it up, ami rádióbarát, de nem gondoltam volna, hogy a Scootert valaha is hallom országos rádión. :lol:
Ezen én is meglepődtem. Én meg valamelyik nap Real McCoy - Love & Devotion c. számát hallottam, nagyon megörültem neki. :) Nem is tudom, mikor hallottam ezt utoljára rádióban. Még több '90s zenét a ClassFM-re. :party:
 #69637  Szerző: DWC

djlacee írta:Erik - Gondolj Rám (Dancemix-TrashMusic)
ilyen zene egyszerűen nincs, egy találat sincs róla keresőben, nem létezik, Class FM mégis tolja :shock:
Itt van:
http://www.youtube.com/watch?v=PBUdfoH2KhE

31-én töltötték fel. Amúgy nem rossz. :)
 #69617  Szerző: Attis

Ma 12:15 körül Scooter ment. Mondjuk a Break it up, ami rádióbarát, de nem gondoltam volna, hogy a Scootert valaha is hallom országos rádión. :lol:
 #69612  Szerző: djlacee

Erik - Gondolj Rám (Dancemix-TrashMusic)
ilyen zene egyszerűen nincs, egy találat sincs róla keresőben, nem létezik, Class FM mégis tolja :shock:
  • 1
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • 341
  • 510